BAŞKAN FADILOĞLU?NDAN BAŞARILI ÖĞRENCİYE BİLGİSAYAR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Bahattin Teymur İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programda, “Sakarya” şiiri okuyan 7 C sınıfı öğrencisi Leyla Nur Altunbaş, okuduğu şiirle Bakan Fatma Şahin ve diğer protokol üyelerini duygulandırdı. Başkan Fadıloğlu, gür ve dokunaklı sesiyle herkesi kendisine hayran bırakan Altunbaş’a program sonunda teşekkür ederek, Bakan Fatma Şahin ile birlikte bilgisayar hediye ettiler. Başkan Fadıloğlu, Leyla Nur’un öğretmenine, “Böyle bir öğrenci yetiştirdiğiniz için teşekkür ederiz” diyerek, “Umarım daha da başarılı olur. Ben okuduğu Sakarya şirinden çok etkilendim. Bundan dolayı kendisine bilgisayar hediye etmeyi uygun buldum” dedi.

 
7 kardeş olan ve babası çalışmayan Leyla Nur aldığı hediye karşısında çok mutlu oldu. Başkan Fadıloğlu’na teşekkür eden Leyla Nur, “Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu okuduğum Sakarya şiirinden etkilenerek bana bilgisayar hediye etti. Bundan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Leyla Nur’un Türkçe öğretmeni Melike Balcı ise, “Öğretmenlikte ilk senem. Öğrencilerimi çok severek işe başladım. Leyla Nur ile birlikte 2 hafta boyunca çok sıkı bir çalışma yaptık. Şiiri güzel seslendirdi. Daha da güzel seslendirirdi ama çok heyecanlıydı. Ben öğrencime çok güveniyorum. Başkanımıza da hediyeden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.