BAŞKAN FADILOĞLU?NDAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI ÖĞÜTÜ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil ilçesine bağlı Girne mahallesinde bulunan Kıbrıs ilköğretim okulunu ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Okul müdürü İsmail Demircioğlu’ndan okulun eksikleriyle ilgili ve öğrenciler hakkında bilgiler aldı.

MUTLAKA HEDEFİNİZ OLMALI

Daha sonra okulun toplantı salonunda öğrencilere gelecekle ilgili bilgiler veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıoğlu, kendi öğrencilik hayatından çeşitli örnekler vererek, sadece okulda başarılı olmak değil, sosyal yaşamda da başarılı birer birey olmanız gerekmektedir. Karnenizin sol tarafı kadar sağ tarafı da önemlidir. İnsanın mutlaka hayatında bir hedefinin olması gerektiği söyledi. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Başkan Fadıloğlu, “Yaşamınız içerisinde eğitim sürecinden sonra hayatınızı nasıl devam ettireceksiniz bundan sonraki süreçte neler yapacaksınız bunu kafanızda mutlaka belirlemiş olmanız gerekiyor. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Kendinizi yetenekli gördüğünüz alanlarda yetiştirin. Biz her zaman sizlerin yanınızdayız” dedi.

 

ÖĞRENCİLERİN İSTEKLERİNİ KIRMADI

Öğrencilerin isteklerini de kırmayan Başkan Fadıloğlu, okulun esiklerini yerinde gördüğünü ve bu aşamada, okula verilmesi için sandalye, 2 Adet akıllı tahta- projeksiyon cihazı ve 100 temel eser kitabının okula verilmesi talimatını verdi.

Konuşmasından sonra ana sınıfı öğrencilerine eğitim seti hediye eden Başkan Fadıloğlu minik öğrencilere setin nasıl kullanılacağını da detaylı olarak anlattı.

 

Okul bahçesinde derse girmeyi bekleyen öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Fadıloğlu, derslerinde başarılar dileyerek onlarla fotoğraf çektirdi.

 

BAŞKANIMIZ OKULUMUZLA YAKINDAN İLGİLENİYOR

Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Kıbrıs İlköğretim Okul Müdürü İsmail Değirmenci; “Başkanımız sağ olsun okulumuza ikinci gelmesi. Öğrencilerimizle çok güzel sohbetler yaptı. Bazı ihtiyaçlarımız vardı. Resmi bir yazıyla talepte bulunduk ve Başkanımızın da yardımıyla eksiklerimizi giderdik. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Okulumuzla yakından ilgilendiği için” dedi.