BAŞKAN FADILOĞLU: “ONLAR BANA EMANET, BEN ONLARIN VELİSİYİM”

FADILOĞLU: “GÖREVE BAŞLADIĞIN ANDAN İTİBAREN YETİMİ GÖZET, KOLLA”

BAŞKAN FADILOĞLU, YETİMLER VE ANNELERİYLE İFTAR YAPTI

FADILOĞLU, TÜM YETİM ÇOCUKLARLA AYRI AYRI İLGİLENDİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yetim çocuklar ve anneleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Fadıloğlu, “Belediye Başkanı olduktan sonra babam, beni yanına çağırdı. Babam, “Oğlum; sana, şu planlamayı yap, şunu şöyle ya da bunu böyle yap, demeyeceğim. Sana bir tek şey söyleyeceğim. Allah rızası için göreve başladığın andan itibaren yetimi gözet, kolla. Başka hiçbir şey istemiyorum senden.” dedi. Bugün; biz, büyük bir aileyiz. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın standartlarını yukarılara çıkarmak bizim boynumuzun borcu” diye konuştu.

 

Şehitkamil Belediyesi tarafından uygulanan Merhamet Eli projesinden yararlanan yetimleri ve annelerini, Dülük Tabiat Parkı içerisindeki Göl Kafe Restoran’da misafir eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tüm yetim çocuklar ve anneleriyle yakından ilgilenerek uzun süreli sohbetler gerçekleştirdi. Dünya Yetimler Günü dolayısıyla organize edilen iftar yemeğine Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan da katıldı.

 

BUGÜN; BİZ, BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Programdaki konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı:

 

“Allah; kısmet etti, Belediye Başkanı adayı olduk. Halkımızın sayesinde Belediye Başkanı seçildik. Belediye Başkanı olduktan sonra babam, beni yanına çağırdı. Babam, “Oğlum, Allah sana millete hizmet etme imkanı verdi. Bu imkanı değerlendirerek ahiretini sağlama alman gerek. Sana, şu planlamayı yap, şunu şöyle ya da bunu böyle yap demeyeceğim. Sana bir tek şey söyleyeceğim. Allah rızası için göreve başladığın andan itibaren yetimi gözet, kolla. Başka hiçbir şey istemiyorum senden” dedi. Bu cümle kafama nakşetti. Göreve başladık, arkadaşlarımızla birlikte değişik projeleri hayata geçirdik. Çok güzel projeler hayata geçirdik ama benim için en önemli proje, Yetim Koordinasyon Merkezimiz projesidir. Merkezimizdeki hanım kardeşlerimizin verdiği emekle sizlerle tanışmış olmak, benim için çok önemliydi. Bugün; biz, büyük bir aileyiz. Ailemizi günden güne genişletmek, yavrularımızın yetiştiğini görüp onların vatana, millete hayırlı evlatlar olmasına katkı koyma noktasında bizim de bir parça tuzumuz olursa ne mutlu bizlere. Bizim yapmış olduğumuz iş, milletimizin emanetini yönetmek. Milletimizin kaynağını, öncelikler sırasına göre yapacağımız planlamalarla daha yaşanabilir bir Şehitkamil, Gaziantep ve Türkiye inşa etmek için çalışıyoruz. Bu amacımızı bir başımıza gerçekleştirmemiz mümkün değil. Bu iş ekip işi. Sizlerle birlikte el ele, gönül gönüle vererek geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın standartlarını yukarılara çıkarmak bizim boynumuzun borcu. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Allah, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi, arkamızdan hayır dualar edilmesini nasip etsin. ”