BAŞKAN FADILOĞLU, 'MÖP ÇATAN'I AĞIRLADI

‘MÖP ÇATAN’ ÖZEL KOSTÜMÜYLE MÖP’Ü TANITACAK

Hayata geçirdiği Katı Atık Ayrıştırma Tesisi MÖP ile herkesin takdirini toplayan Şehitkamil Belediyesi, MÖP’ün önemine vurgu yapmak amacıyla özel bir imajla hazırladığı ‘MÖP Çatan’ uygulamasını başlattı. Dikkat çekici kostümüyle ilk olarak Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret eden ‘MÖP Çatan’ MÖP’ün tanıtımını yapmak üzere okullarda ve halkın yoğun olduğu bölgelerde görev yapacak. ‘MÖP Çatan’ın kostümünü inceleyerek yapacağı çalışma hakkında bilgi alan Başkan Fadıloğlu, MÖP’ün ülke ekonomisine katkısının arttırılmasını ve insanların bu konuda daha bilinçli bir hale getirilmesini sağlamak adına bu uygulamayı başlattıklarını belirtti.

“AMACIMIZ ÜLKE EKONOMİSİNE DAHA FAZLA KATKI SAĞLAMAK”

‘MÖP Çatan’ görevlilerinin toplumsal bilinci arttırmak adına çeşitli yerlerde görev yapacaklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu, “MÖP tanıtımı ile ilgili artık yeni çalışmalar gündeme geldi. Daha önceki tanıtım reklamımızdaki çalışmalar bir üst noktaya çıktı. Artık bundan sonra ‘MÖP Çatan’ adındaki görevli kardeşlerimiz özellikle toplumsal bilinci arttırmak hasseden okullardaki çocuklarımızın bu konuda duyarlılığı arttırmak adına yapacakları çalışmalarda bu tür kostüm kullanacaklar. Her zaman söylediğimiz gibi bizim buradaki amacımız toplumsal duyarlılığı arttırmak ve vatandaşımızın bu konuya dikkatini çekmektir. Bu konudaki yapılan çalışman peyder pey farklılıkları ortaya çıkıyor. İnşallah amacımız bu projenin gerçekten tam manasıyla hayata geçirilip Gaziantep’te dönüşümü olabilen tüm MÖP’lerin ayıklanarak ülke ekonomisine katkı sağlamasıdır. MÖP’ü bizim ayrıştırma tesisi ile buluşturana ‘MÖP Çatan’ diyoruz. Yani oradaki telef olacak unsurların ülke ekonomisine kazandırılması için görevli olan arkadaşların bundan sonraki adı ‘MÖP Çatan’dır. Artık sahada ‘MÖP Çatan’ var.  Bu uygulama ile faaliyetlerimizi daha sıkı devam ettireceğiz” dedi.