BAŞKAN FADILOĞLU; ÇANAKKALE ZAFERİ, BİR KAHRAMAN MİLLETİN VATANSEVERLİK DESTANIDIR  

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, açıklamasında, Vatan sevgisini tüm değerlerin üstünde tutan, bağımsız ve özgür yaşama gayesinden hiçbir zaman taviz vermeyen Türk Milletinin, sahip olduğu özelliklerle dünya üzerinde saygın bir konum edindiğini belirtti.
 
Başkan Fadıloğlu; "Türk Milleti, onurlu tutumu, kahramanlıkları ve başarılarıyla tarihin akışını değiştiren yüce bir millettir. Yaşama hakkını onuruyla elde eden milletimiz, tarihin her döneminde bölünmez bütünlüğünü ve vatan topraklarını koruma ve karşısına çıkarılan engelleri aşma kararlılığını göstermiş, bu uğurda canı pahasına binlerce şehit vermekten kaçınmamıştır.
 
Bağımsızlığımızın, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olan şehitlerimiz, saygın ve örnek kişilikleriyle gönüllerde yaşayacak, onların kahramanlıkları, mücadeleleri ve cesaretleri hiçbir zaman unutulmayacaktır. Atalarımızın emaneti olan bu vatan topraklarını sonsuza kadar koruyacağız.
 
Güzel ülkemizi bizlere armağan eden eşsiz önderimiz Atatürk başta olmak üzere, yaşamını vatanına adayan tüm kahramanlarımıza, geçmişi büyük zaferlerle dolu şanlı ordumuza, vatan sevgisini canından üstün bilen aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı rahmet ve gönül borcuyla anıyoruz "dedi.
 

                                                                                                                                                M. Rıdvan FADILOĞLU


                                                                                                                                            Şehitkamil Belediye Başkanı