BAŞKAN FADILOĞLU, AK PARTİ ŞEHİTKAMİL İLÇE YÖNETİMİNE HİZMETLERİNİ GEZDİRDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BAŞKAN FADILOĞLU TEK TEK PROJELERİ GEZDİRDİ

İlçenin dört bir tarafına eşit bir şekilde hizmet götürme gayreti içerisinde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hizmet gezisine ilk olarak Çıksorut Mahallesi’ndeki Mütercim Asım Gençlik Merkezinden başladı. Daha sonra Gıda Bankası, Fatih Camii, Gençlik Parkı, Salahattin Eyyubi Semt Sahası ve Yol Çalışmaları, Şirinevler Mahallesi Beyaz Umutlar Projesi,1+1 Sosyal Konutlar, Seyrantepe Uzay Çatılı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi, Gazikent Futbol Okulu, Katı Atık Ayrıştırma Tesisi, Eşref Bitlis Parkı, Pir Sultan Sosyal Tesisi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Dülük Tabiat Parkı, Biyolojik Gölet ve Dülük Kamp Okulunu gezdiler.

 

DOĞRU YERE DOĞRU ZAMANDA HİZMET YAPAN BİR BELEDİYE BAŞKANINA SAHİBİZ

Gezi sonrası açıklama yapan Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Çoşkun, Ak Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, Ak Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Kılıç, öncelikle üç yılını dolduran Sayın Belediye Başkanımızı tebrik ediyoruz. Birbirinden güzel çalışmalara imza attığını gördük. O kadar güzel yapılan işler var ki gezmekle bitirmek mümkün değil. Bazı parklarımıza insanlar girmekten çekinirdi şimdi gezi esnasında gördük ki parkların içerisi cıvıl cıvıl insanlarla ve çocuklarla dolu. Gıda Bankası öylesine güzel, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yine öylesine klas bir proje. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan pnogremleri zaten görüyoruz. Dülük tabiat parkının içerisine yapılan Biyolojik Gölet ve Kamp okulu bizlerin mest etti. Allaha şükür doğru yere doğru zamanda hizmet yapan bir Belediye Başkanına sahibiz. Bu çalışmalarla ne kadar gurur duysak azdır. Yönetim olarak her zaman yanında olacağımızı bir kez daha tekrarlayarak hizmetlerinin devamını diliyoruz dediler.

 

BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE DE EFENDİLİK YOK HİZMET KARLIK VAR

Her zaman teşkilatla iç içe çalıştıklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Bugün kıymetli zamanlarını bizlere ayırdıkları için Başkanlarımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Ortada bir başarı varsa bu bir ekip çalışmasıdır. Belediyede çalışan en alt kademesinden en üst kademesine her keseni başarısıdır. Başkanlarımızın bu güzel teşekkürlerini ben ekibim adına alıyorum. Biz büyük ve güzel bir aileyiz. Şuana kadar yapılan tüm projelerimizin projelendirilmesi kendi ekibimiz tarafından yapılmıştır. Başka yerden herhangi bir proje satın almadık ve kopya yapmadık. İyi etüt ederek güzel sonuçların çıktığını görüyoruz. Bu projeler yapılırken bizim sorumluğumuzdadır yapıldıktan sonra Gaziantep’imizin malıdır milletimize hizmet edecektir. Biz milletimizin her zaman hizmetkarı olmaya talip olduğumuzu ifade ettik. Bundan sonraki süreçte de efendilik yok hizmet karlık var. Gaziantep’imiz hizmetin en iyisine layık Şehitkamillimiz hizmetin en iyisine layık görevimizin son gününe kadarda bu gayret içerisinde olacağız” dedi.