BAŞKAN FADILOĞLU, ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN FADILOĞLU, ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE MALZEMESİ HEDİYE ETTİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Namık Kemal Anaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, öğrencilere kırtasiye malzemesi ve silinebilir yazı tahtası armağan etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başladığı günden bugüne aralıksız öğrenci ziyaretlerini sürdürüyor. Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında son olarak Onat Kutlar Mahallesi’nde bulunan Namık Kemal Anaokulu öğrencilerini ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrencilere, eğitim-öğretim yılı içerisinde faydalanmaları için kırtasiye malzemesi ve silinebilir yazı tahtası hediye eden Başkan Fadıloğlu, ziyaret sonunda öğrencilerle hatıra çektirdi.