BAŞKAN FADILOĞLU, BAKAN DİNÇER'E PROJELERİNİ ANLATTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Bakan Dinçer, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu ile bir araya gelerek belediye çalışmaları konusunda bilgi aldı.

Şehitkamil Belediyesindeki ziyarete; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Gaziantep Milletvekilleri; Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, Mahmut Durdu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı
M. Rıdvan Fadıloğlu ve Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin katıldılar.

Bakan Dinçer’e bakır bir plavlık hediye eden Başkan Fadıloğlu; “Sayın Bakanımız yoğun programlarında Belediyemizi ziyaret ederek bizleri onure etmiştir. Sayın bakanımıza yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Başkan Fadıloğlu; Bakan Dinçer ve beraberindeki heyete, Şehitkamil Belediyesinin hizmet ve projelerini içeren bir sunum yaptı. Sunumun ardından çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Ömer Dinçer; “Başkanımızdan belediye çalışmaları konusunda bilgi aldık. Çok güzel projeler var. Bunlar tamamlandıkça vatandaşlarımız için daha güzel hizmetler sunulacaktır” diye konuştu.