BAŞKAN FADILOĞLU, BASKET OYNAYARAK STRES ATTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ÖĞRENCİLERLE MAÇ YAPTI

Şehitkamil Belediyespor tarafından Atatürk Kültür ve Spor Merkezi'nde faaliyet gösteren yaz spor okullarını ziyaret eden Başkan Fadıloğlu burada öğrencilerle bir araya geldi. Tüm spor branşlarında eğitim gören öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Fadıloğlu, çocukların sorunlarını dinleyerek onlara nasihat verdi. Öğrencilerle sohbetini tamamlayan Başkan Fadıloğlu daha sonra kravatını ve ceketini çıkartarak, antrenman yapan basketbolcu kızların yanına geldi. Kız öğrenciler, potaya şut denemesi yaparak topu baskete çeviren Başkan Fadıloğlu'nu adeta alkış yağmuruna tuttu. Isınma atışlarının ardından kızlarla bir karşılaşma yapan Başkan Fadıloğlu, kız öğrencilerin atak yaparak topu elinden alıp baskete çevirmesi karşılığında iyi eğitildiklerini vurguladı. Bir süre kız öğrencilerle basket oynadıktan sonra yenilerek pes eden Başkan Fadıloğlu, hepsini tebrik etti.

BAŞKAN FADILOĞLU; “ÇOCUKLARI DA BU ŞEKİLDE GÖRMEK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Oyun sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Gençlerle birlikte oynamak kolay değil. Biz belli bir yaşa gelince ister istemez nefes nefese kalıyoruz. Gençlerin hepsi pırıl pırıl ve dinamik. Onlarla mücadele etmek kolay değil. Bu sayede stres attım. Ayrıca gençliğim aklıma geldi. Bende lisedeyken basketbol oynuyordum. Çocukları da bu şekilde görmek beni çok mutlu etti" dedi.

“8 BRANŞTA BİN 426 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRÜYOR”

Yaz spor okullarında bin 426 öğrencinin eğitim gördüğünü söyleyen Başkan Fadıloğlu, "Şehitkamil Belediyesi Sosyal Kültür İşler ve Şehitkamil Belediyespor'un, ortaklaşa beraber yürütmüş olduğu yaz okulundayız. Bin 426 öğrencimiz yaz okulundan faydalanıyor. Bin 100 tanesi salon sporlarında 326 tanesi ise futbol okulunda yaz eğitim dönemi içinde faaliyetlere katılıyorlar. 8 branşta çalışma yapılıyor. Değişik kategorilerde kız-erkek karışık, belirli yaş gurubunda erkeklerde ayrı, bayanlarda ayrı kategoriler devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen faaliyetler bundan sonrada devam edecektir. Zamanında yapılan ve iyileştirilen salonda çocuklarımız güzel bir şekilde faydalanıyor. Amacımız bundan sonraki yaz okuluna yüzme havuzunu yetiştirmektir. Böylece bu sporların yanına yüzme sporunu da eklediğimizde branştaki sayımızı artıracağız. Bu şekilde çocuklarımıza ve milletimize daha iyi hizmet etme imkanına sahip olacağız" diye konuştu.