.jpg)
BAŞKAN FADILOĞLU, BAYAN PERSONELLERİNİ UNUTMAYARAK KARANFİL DAĞITTI
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Belediyede çalışan bayanların ‘Dünya Kadınlar Günü'nü’ kutladı. Bütün birimleri tek tek dolaşan Başkan Fadıloğlu, personellerle bir süre sohbet ederek işlerinde kolaylıklar diledi.
Bayanlara verilen önemin bir güne sığdırmanın mümkün olmadığını belirten Başkan Fadıloğlu, “Kadınlarımız 365 gün başımızın tacıdır, bu mutlu günlerini kutluyorum. Kadının olduğu yerde güzellikler ve başarı hakimdir. Her başarılı erkeğin arkasında mutlaka başarılı bir kadın vardır. Şehitkamil ilçemizde gerçekleştirilen başarılı hizmetlerde bayanların önemli bir payı bulunmaktadır. Bütün kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutlar, her günlerinin mutlu sağlıklı geçirmelerini temenni ederim” dedi.
Karşılaştığı erkek personellere ve vatandaşlara da karanfil veren Başkan Fadıloğlu, eşlerine götürmelerini ve anlamlı günlerini kutlamaları tavsiyelerinde bulundu.
Haberler
DÜLÜK’TE MUHTEŞEM TANITIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
500 YATAKLI BEYLERBEYİ DEVLET HASTANESİ’NDE İLK KAZMA 2026’DA VURULACAK
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI
BAŞKAN YILMAZ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI ÖĞRENCİLERLE KARŞILADI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 2025-2026 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI
BAŞKAN YILMAZ’DAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ GÜL VE BAŞKAN ŞAHİN’DEN YILMAZ’A ZİYARET