_(2)_19.jpg)
BAŞKAN FADILOĞLU, ÇAĞKUYU MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU
FADILOĞLU, ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
Her fırsatta mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, halkın sorunlarını dinleyerek sorunlara çözüm üretiyor. Son olarak Cuma namazını kılmak amacıyla Çağkuyu Mahallesi’nde bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, namaz sonrası mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunları dinledi. Sorun ve sıkıntı oluşturan durumların bir an önce ortadan kalkması adına elinden gelen çabayı sarf edeceğini mahalleliye ifade eden Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verdi.
SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Başkan Fadıloğlu, “Çağkuyu Mahallemizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla bir araya geldik. Burada önce Cuma namazını eda ettik. Daha önce bu caminin açılışına katılmıştık. Camimizin böylesine kalabalık olması ve temiz tutulması bizi memnun etti. Mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinledik. Elimizden gelen gayreti gösterip sorunları çözüme kavuşturmaya çalışacağız” dedi.
YAPILAN HİZMETLERDEN ÇOK MEMNUNUZ
Çağkuyu Mahalle Muhtarı Garip Özdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine gerçekleştirilen hizmetler için teşekkür etti. Garip Özdemir, “Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, bugün mahallemizi ziyaret etti. Bu ziyaret bizi ziyadesiyle memnun etti. Mahalle sakinleri, yaşadıkları sorun ve sıkıntıları Başkanımıza direkt anlatma fırsatı buldu. Başkanımız, sağ olsun bütün sorunlarımızı dinledi ve sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapacağını söyledi. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve ekibi tarafından sağlanan hizmetlerden çok memnunuz. Yapılan hizmetler için şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret sonrası mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirerek yanlarından ayrıldı.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ'DAN ÇOCUKLARA SÜRPRİZ ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ VE ŞAHİN VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI
BAŞKAN YILMAZ, PERSONEL BAYRAMLAŞTI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ULU ÇINARLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
ŞEHİTKAMİL’DEN CAMİLERDE BAYRAM TEMİZLİĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
ŞEHİTKAMİL’DEN 50 MİLYON TL’LİK DESTEK
ŞEHİTKAMİL'DEN ÖĞÜMSÖĞÜT’E FUTBOL SAHASI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI