BAŞKAN FADILOĞLU, ÇOCUKLARLA CINCIKLI GÜLLE OYNADI

Çocuklar, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu’na cıncıklı gülle oynamayı teklif etti. Çocuklarla cıncıklı gülle oynayan Başkan Fadıloğlu, başarısız olduğu atışların sonunda çocuklar tarafından teselli edildi.

AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, kırsal mahallelere yönelik gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Bağbaşı Mahallesi çocuklarından cıncıklı gülle oynamayı teklifi aldı. Çocukların oyun öncesi moral verdiği Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, atışlarda başarısız oldu. Oyun bitiminde çocuklar Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na moral verirken, Başkan Fadıloğlu da kendilerine oyuncak armağan etti. Çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Fadıloğlu, çocuklarla uzun süre sohbet etti.