BAŞKAN FADILOĞLU'DAN ANLAMLI HEDİYE

VATANDAŞLARDAN KURSLARA YOĞUN İLGİ


Yaz tatili ile birlikte geleneksel olarak her yaz sosyal tesislerde başlayan Kur’an-ı Kerim kurslarına vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor. Yıl boyunca birbirinden farklı kurs ve etkinliklerle vatandaşların sosyal hayatına renk getiren Şehitkamil Belediyesi yaz dönemi boyunca ise Kuran-ı Kerim kursları düzenleyerek vatandaşların kutsal kitabını öğrenmesine vesile oluyor.

 

275 KURSİYER BU HİZMETTEN YARARLANDI

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Kursumuzda ilk defa Kur’an-ı Kerim ile tanışanlar olduğu gibi daha öncede Kur’an-ı Kerim’i bilip kendini geliştiren kardeşlerimiz var. Ramazan’ın bereketinden faydalanılarak burada hatimler indirildi. Daha önce Kur’an-ı Kerim bilmeyen kardeşlerimiz Kur’an-ı Kerim öğrendi. Bizimde bir taahhüdümüz var, Kur’an-ı Kerim’e geçenlere Şehitkamil Belediyesi olarak Kur’an-ı Kerim hediye ediyoruz. Karşıyaka Sosyal Tesislerimizdeki Hanım kardeşlerimize Kur’an-ı Kerim’lerini dağıttık. Tabi temennimiz Kur’an-ı Kerim’lerin evlerde raflara konulması değil, günlük olarak okunmasıdır. Hem onların okuma alışkanlıklarını geliştirmesi, tecvitli olarak okunmasını sağlanması hem de bunun feyzinden ve bereketinden faydalanmalarını sağlamaktır. Tabi bu konuda emek veren bütün hocalarıma çok teşekkür ediyorum ”dedi. En büyük teşekkürü kayıtlı kursiyerlere ettiğini ifade eden Başkan Fadıloğlu; “Kayıtlı 275 hanım kardeşimiz bu imkandan faydalandı. Ben tekrardan Yüce Allah’ın onların yaptıkları hayırlı kabul etmesini diliyorum ve şimdiden tüm hanım kardeşlerimizin bayramını kutluyorum” dedi.

 

Başkan Fadıloğlu daha sonra çocukların bulunduğu bölüme geçerek, çocuklarla sohbet etti. Çocuklar ise Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na ilahiler seslendirdi. Daha sonra Başkan Fadıloğlu, çocuklara da Kur’an-ı Kerim dağıttıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.