BAŞKAN FADILOĞLU'DAN TEKNİK İNCELEME GEZİSİ

Çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Abdulcebbar Özkara, Murat Özgüler ve ilgili daire müdürleri ile birlikte ilçeye kazandırılan yeni projeleri ve inşaat sefasında olan yerleri gezdi. ilk incelemelerine Taşlıca Mahallesine yapılan Sosyal tesisi gezerek başlayan Başkan Fadıloğlu, ardından Sanayi Mahallesi Sosyal Tesisi, Belkıs Mahallesi Sosyal Tesisi, Beykent Mahallesi Sosyal Tesisi, Dülük Mesire alanına yapılan suni gölet ve Pir Sultan Sosyal Tesisini gezerek inşaatların son durumunu yerinde gördü.

Başkan Fadıloğlu; Sahada Olmak, Başarımıza Başarı Katıyor

Her hafta Başkan Yardımcıları ve icracı müdürlüklerle birlikte sahada incelemelerde bulunduklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Bütün şantiyeleri, sosyal tesisleri eksiklerini veya planlamayı düşündüğümüz herhangi bir proje varsa bunu yerinde incelemek ve görmek adına her hafta çalışmaları yakından takip ediyoruz. Çünkü makamda oturmakla bu iş olmaz. Sahada birebir takip etmek gerekiyor. Bu bizim başarımıza başarı katıyor” dedi.