BAŞKAN FADILOĞLU, DUR DURAK BİLMİYOR

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkanı Adayı Rıdvan Fadıloğlu, sabahın erken saatlerinde başladığı ziyaretlerini, gece saatlerine kadar aralıksız sürdürüyor.

 

Vatandaşın ve sivil toplum kuruluşlarının talebini, sorununu bizzat kendilerinden dinlemek amacıyla sabahın erken saatlerinde başlattığı ziyaretlerini gece yarılarına kadar devam ettiren Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkanı Adayı Rıdvan Fadıloğlu, güne Matbaacılar Odası Başkanı Ökkeş Boynukısa ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek başladı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası üyelerini ile Buhara Taksi Durağı şoförlerini ziyaret etti.

 

Başkan Rıdvan Fadıloğlu; Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği, Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi, Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi ve Makine Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi temsilcilerini D.T. Şehitkamil Sahnesi’nde ağırladı. Başkan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediyesi olarak yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili sivil toplum kuruluşu temsilcilerine brifing verdi, sorularını yanıtladı.

 

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, akşam saatlerinde de Selahattin Eyyubi Mahallesi ve Karaoğlan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

 

Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkanı Adayı Rıdvan Fadıloğlu’na; AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe da ziyaretlerine eşlik etti.