BAŞKAN FADILOĞLU, GATEM İŞLETME KOOPERATİFİ YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPIYOR”

Şehitkamil Belediyesi’nin önemli çalışmalara imza attığını belirten GATEM İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Şerif Türk, her türlü hizmetin eksiksiz olarak anında verildiğini ifade etti. Başkan Fadıloğlu’nu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Türk, “Belediye başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunmak için geldik. GATEM’e verdiği hizmetler için kendisine çok teşekkür ediyoruz. 18 yıldır faaliyette olan sitemiz başkanımızın hizmetleriyle daha da renklendi. Hiçbir aksaklık yaşamadan Şehitkamil Belediyemizden her türlü hizmeti alabiliyoruz. Belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun başarılı çalışmalarından dolayı yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte bir ziyaret gerçekleştirdik ve bu ziyarette de başkanımıza teşekkür plaketi takdim ettik. İnşallah belediye başkanımız güzel ve kaliteli hizmetlere imza atmaya devam edecektir” dedi.

GATEM İŞLETME KOOPERATİFİ ÜYELERİ BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

“Belediye başkanımız bizleri çok iyi bir şekilde ağırlayarak çalışmaları hakkında bilgilendirdi” diyen GATEM İşletme Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri ise, “Gerçekten başkanımız ilçenin vizyonunu değiştirecek nitelikteki çalışmalara imza attı. Bizlerde GATEM İşletme Kooperatifi yönetim kurulu olarak belediye başkanımızı ziyaret ederek kendisine teşekkür plaketi vermek istedik. Şehitkamil Belediyesi’nin hizmetlerinden çok memnunuz. İnanıyoruz ki, bundan sonraki çalışmalarda diğer çalışmaların niteliğinde olacaktır. Bir kez daha belediye başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.