BAŞKAN FADILOĞLU, GENÇLERE HİZMETLERİ ANLATTI

Başkan Fadıloğlu; “Gençlerle Daha Sık Biraraya Gelmek İstiyoruz”

Başkan Fadıloğlu, gençlerle daha sık bir araya gelmek istediklerini belirterek, "Yapılan projelerden birlikte çalıştığımız arkadaşların haberdar olması açısından inşaatları yerinde gelip inceledik. Normal zamanlarda da zaten haftada 2 veya 3 kez gelip çalışmaları kontrol ediyoruz" dedi.

Şirinevler 1+1 konut projesinin 2011 Mayıs ayı sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini kaydeden Fadıloğlu, projenin tamamlanmasının ardından konutların satışa sunulacağını ifade etti.

AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Selami Yetkinşekerci; “Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz”

AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Selami Yetkinşekerci de, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun ilçe halkına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiklerini bildirdi