BAŞKAN FADILOĞLU, GÖLLÜCE ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN FADILOĞLU, ESNAFI AŞI KONUSUNDA UYARDI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Göllüce Mahallesi sınırları içerisinde hizmet veren esnafı ziyaret etti. Esnafın talep ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, aşılanmanın önemine vurgu yaparak, aşı olmayan esnafın bir an önce aşı vurulması tavsiyesinde bulundu.

 

Her fırsatta ilçenin farklı noktasında hizmet sunan esnaf ile bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun son ziyaret adresi Göllüce Mahallesi oldu. Farklı sektörlerde hizmet veren esnafın yaşadığı sorun ve sıkıntıların yanı sıra talep, öneri ve düşüncelerini de dinleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, esnafı pandemi konusunda uyardı. Pandemi döneminde aşının hayati önem taşıdığını ifade eden Başkan Fadıloğlu, aşısını yaptırmayan esnafın bir an önce aşısını yapması ricasında bulundu. Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan da yapılan ziyaretlerde katılım sağladı.

 

SORUN VE SIKINTILARIMIZI DİNLEDİ

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Mehmet Adıgüzel, “Başkanımız, bugün mahallemize geldi. Sorun ve sıkıntılarımızı dinledi. Allah, kendisinden razı olsun. Ben, 15 senedir Gaziantep’teyim. Başkanımızdan memnunuz. Kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

AŞI OLUP OLMADIĞIMIZI SORDU

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaf Mehmet Polat, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, sağ olsun bugün bize ziyarette bulundu. Ziyaretinden memnun kaldık. Esnafımızın halını hatırını, aşı olup olmadığımızı sordu. Desteklerinden ve çalışmalarından dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.