BAŞKAN FADILOĞLU, GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN FADILOĞLU ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

Şehitkamil Kaymakamlığı GAP Görme Engelliler İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, burada eğitim gören engelli öğrenciler ile bir araya geldi. Bir süre sohbet eden Başkan Fadıloğlu daha sonra öğrencilerin sorunlarını dinledi. Gözlerinin görmemesine rağmen hayata umutla bakarak yüzlerindeki tebessümü kayıp etmeyen öğrenciler, Başkan Fadıloğlu’na kendilerini ziyaret ettiği için teşekkür ettiler. Gözleriyle göremediklerini yürekleriyle hisseden minik öğrenciler, Başkan Fadıloğlu tarafından verilen hediyeler karşısında çok mutlu oldular. Öğrencilere sevgiyle yaklaşarak devletin şefkat ve sıcaklığını gösteren Başkan Fadıloğlu ise öğrencilerle tek tek ilgilenerek onlara ne kadar değerli olduklarını hissettirdi. Öğrencilerin eksiklerini tamamlayacağını dile getiren Başkan Fadıloğlu, eğitim konusunda tüm imkanları sunmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

BAŞKAN FADILOĞLU OKULUN EKSİKLERİNİ TESPİT ETTİ

Görme engelli öğrencileri ziyaretinin ardından GAP Görme Engelliler İlköğretim Okulu Müdür Vekili Necati Korkmaz ve okul idarecileri ile birlikte okulun çevresini gezen Başkan Fadıloğlu, eksikleri yerinde tespit etti. Okulun çevresindeki eksikleri imkanlar ölçüsünde gidereceklerini söyleyen Başkan Fadıloğlu, bir süre de okul idarecileri ile sohbet etti. Başkan Fadıloğlu’na sorunlarını anlatan okul idarecileri, ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını kaydettiler.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Başkan Fadıloğlu’na eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür eden okul müdür vekili Necati Korkmaz, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’ndan Allah razı olsun. Başkanımızın okulumuzu, öğrencilerimizi ve bizleri ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk. Bizlerle çok yakından ilgilendi. Belediye başkanımız sorunlarımızı dinleyerek okulumuzdaki eksiklerin en kısa süre içinde giderileceğini söyledi. Görme engelli öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret eden başkanımız çocuklarla da tek tek ilgilendi. Öğrencilerimiz belediye başkanımızın ziyareti ile çok sevindiler” dedi.