BAŞKAN FADILOĞLU, GTO MECLİSİNE ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


HİZMETLERİMİZDE BEN YAPTIM OLDU ANLAYIŞI DEĞİL ORTAK AKIL PRENSİBİ HAKİM…

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçede yaptıkları hizmetleri Gaziantep kamuoyuyla daha yakından paylaşmak amacıyla ziyaretlerine devam ediyor. Gaziantep Ticaret Odası’nın Ekim ayı meclis toplantısına konuk olan Başkan Fadıloğlu, 29 Mart 2009’dan bugüne kadar yaptıkları çalışmaları Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Üyelerine tek tek anlattı. 2.5 yıla aşkın süredir halkın hizmetkarlığını ekip arkadaşları ile birlikte büyük bir özveriyle yürütme gayreti içerisinde bulunduklarına değinen Başkan Fadıloğlu; “ Bizim amacımız her bölgeye eşit hizmet anlayışıyla çalışmak. İmarlı kesime hangi çalışmayı götürüyorsak imarsız kesim de aynı çalışmalardan faydalanıyor. Ben yaptım oldu anlayışı ile değil ortak akıl ve fikir alış-verişinde bulunarak hizmetlerimizi vatandaşlarımıza sunuyoruz” dedi.

HEDEFLERİMİZE ULAŞMIŞ DURUMDAYIZ…

Seçim beyannamesinde verdikleri sözleri hemen hemen yerine getirdiklerini de dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Görev süremiz içerisinde verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışmalarımızı araklıksız olarak sürdürüyoruz. Proje aşamamızın biraz uzun, ama inşaat aşamamız hızlı gelişeceğini daha önce konuşmalarımda söylemiştim. 1+1 Sosyal Konutları, Şehitkamil Kültür Merkezi (ŞKM), Dülük Mesire Alanı, Sosyal Tesisler, Muhtarlık Büroları, Parklar gibi birçok projemizin açılışını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yarı olimpik yüzme havuzunun inşaat çalışmaları ise devam ediyor. Özellikle imarsız kesimde her mahalleye bir sosyal tesis yapmak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
İlçenin geleceği konusunda aldıkları tedbirlere değinen Başkan Fadıloğlu, müşterek akılla hareket ettiklerinin de altını çizdi.

GTO MECLİS ÜYELERİ’DEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Fadıloğlu’nu slayt gösterimiyle yaptığı sunum sonrası söz alan bazı meclis üyeleri, yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür ederken, bazı sorunları da dile getirdiler. Sunumun sonunda ise, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na bir plaket takdim eden Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan ile Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Zeki Yağcı, “GTO gerçekten çok iyi bir yönetici yetiştirmiş, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

BEN BURAYI OKUL OLARAK GÖRDÜM

Başkan Fadıloğlu ise, plaketi kabul ederken Gaziantep Ticaret Odası’ndan çok iyi tecrübeler edindiğini belirterek, “Sivil toplumun önemini çok iyi bilen birisi olarak, Şehitkamil ilçemize hizmet götürürken de tüm kesimlerle görüş alış-verişlerimizi sürdürüyoruz. Beni sabırla dinleyen başta meclis başkanımız olmak üzere tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi.