
BAŞKAN FADILOĞLU, HASTALARI EVLERİNDE ZİYARET ETTİ
FADILOĞLU, AİLELERİN İSTEK VE SIKINTILARINI DİNLEDİ
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında 2 hastayı evlerinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti, Allah’tan acil şifa diledi.
Her fırsatta ilçenin farklı noktalarına çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak 2 hastayı evlerinde ziyaret etti. il ziyaretini Karaoğlan Mahallesi’nde ikamet eden İmam Payam’ın evine yapan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Payam’a ‘geçmiş olsun’ dedi ve sağlık durumu hakkında kendisinden bilgi aldı. Başkan Fadıloğlu, Payam ailesinin istek ve sıkıntılarını da dinledi. Uzun süre yapılan sohbetin sonunda İmam Payam, ziyaretinden dolayı Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek, hayır duasında bulundu.
Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ikinci ziyaretini Şirinevler Mahallesi’nde ikamet eden Yusuf Kurt’un evine yaptı. Yusuf Kurt ve ailesine ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunan Başkan Fadıloğlu, Kurt’un sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ailenin istek ve sıkıntılarını da dinleyen Başkan Fadıloğlu, sorunların giderilmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Yusuf Kurt, Şehitkamil Belediyesinin her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, Başkan Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.
Haberler
ŞAMPİYON, KARİYERİNE YUVASINDA DEVAM EDECEK
FADILOĞLU VE BOZGEYİK, GENÇLERLE BULUŞTU
ÖĞRENCİLER, MUTLU BİR ÇOCUKLUK DÖNEMİ GEÇİRİYORLAR
BAŞKAN FADILOĞLU: “AİLEMİZİN MESELESİ, BİZİM MESELEMİZDİR”
BAŞKAN FADILOĞLU’DAN GAZİLERE ANLAMLI ZİYARET
SAĞLIĞINIZI, ADIM ADIM İYİLEŞTİRİN
ÇINAR: “ÜLKEMİZE ÇOK GÜZEL BİR ESER KAZANDIRMIŞLAR, ÇOK ETKİLENDİK”
GÜL VE FADILOĞLU YETİM AİLE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ
SATRANÇ AVRUPA ŞAMPİYONASINDA BÜYÜK BAŞARI
ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNE KIRTASİYE SETİ VE OYUNCAK ARMAĞAN EDİLDİ