BAŞKAN FADILOĞLU, HAYAT KURTARAN CİHAZLARDAN DAĞITTI

BAŞKAN FADILOĞLU KARBONMONOKSİT DEDEKTÖRÜ

Kış mevsiminin başından beri karbonmonoksit detektörü dağıtımını sürdüren Başkan Fadıloğlu, son olarak MünifPaşa ve Sanayi Sosyal Tesisleri’nde eğitim gören kursiyerlere cihazlardan hediye etti. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri soba kullanımı konusunda vatandaşları bilgilendirirken, Başkan Fadıloğlu ise, cihazların nasıl kullanılması gerektiğini anlattı. Karbonmonoksit detektörlerinin doğru bir şekilde kullanılması gerektiğini dile getiren Başkan Fadıloğlu, cihazın sobadan bir buçuk veya iki metre uzaklıkta bir duvara monte edilmesini ve cihazların üstünün sürekli temiz tutulmasını istedi. Karbonmonoksit detektörlerinin doğru bir şekilde kullanılması halinde büyük ölçüde hayat kurtardığını ifade eden Başkan Fadıloğlu, cihazların zaman zaman çalışıp, çalışmadığını öğrenmek için kontrol düğmesinden bakılması gerektiğini ifade etti. Soba kullanımına ilişkinde tavsiyelerde bulunan Başkan Fadıloğlu, detektörün yanı sıra sobalarında kurallara uygun kullanılmasına dikkat çekti.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜRKarbonmonoksit detektörlerinin hayat kurtardığını kaydeden vatandaşlar, “Can ve mal güvenliğini düşünerek çalışma yapan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’ndan Allah razı olsun. Soba zehirlenmelerinden dolayı yaşanan ölüm olaylarını engellemek için toplum destekli polis ekiplerimiz ile birlikte önemli bilgiler verdiler. Belediye başkanımız hayat kurtaran karbonmonoksit detektörünün önemini anlatarak cihazları bizlere hediye etti. Çoğumuz daha önceleri soba zehirlenmesi olayını bire bir yaşadık. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın. İnsanların soba kurbanı olmaması için cihazlardan dağıtarak bilgilendirme yapan belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.