BAŞKAN FADILOĞLU, HİZMETLERİ ANLATTI VE SORULARI YANITLADI

Toplumun her kesiminden ve her yaş gurubundan vatandaşla sık sık bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Hayrat Vakfı üyelerine yönelik düzenlenen bilgilendirme ve istişare toplantısına katıldı. Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen hizmetleri sunum ve tanıtım filmleri eşliğinde anlatan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, bilgilendirme sonrası toplantıya katılanların sorularını yanıtladı, önerilerini dinledi. Vatandaşın görüşünün kendileri açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Fadıloğlu, çözüm mercii olarak sorunların üstesinden gelmek adına var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. Hayrat Vakfı Gaziantep İl Temsilcisi Zafer Zengin, toplantı dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

 

BELEDİYECİLİK, BİR EKİP İŞİDİR

Toplantıya katılanlara hitaben konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ekip çalışmasının önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

 

“Şehrimizde yaşayan her birey, bizim için birer fahri müfettiştir. Yaptığımız işlerin eksiklikleri olabilir.  Bu konularda sizlerden gözlemlerinizi dinlemek, talepler varsa bu talepleri değerlendirmek, bunların dışında da yürüttüğümüz çalışmalarla ilgili sizleri haberdar etmek adına bir araya geldik. Belediyeler, insanların doğumundan ölümlerine kadar insan yaşamının her döneminde de hizmet sunan kuruluşlardır. Belediyelerde, bir başınıza yapacağınız işler sınırlıdır. Belediyecilik, bir ekip işidir. Vatandaşlarımızdan aldığımız destekle yapmak istediğimiz, insanlarımızın yaşam alanlarını daha rahat, yaşanabilir hale getirmektir. Bunu sağlamak adına elimizden gelen gayret neyse onu ortaya koymaya çalışıyoruz. Belediyeciliğin özel bir eğitimi yoktur. Kendi bilgimiz, deneyimimiz ve ekip arkadaşlarımızla uyumumuz doğrultusunda gözlemlerimiz neticesinde vatandaşlarımızın ihtiyacını öncelikler sırasını belirleyerek çalışıyoruz.”

 

BU HİZMETLER GERÇEKTEN DE TAKDİRE ŞAYAN HİZMETLERDİR

Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan Hayrat Vakfı Gaziantep İl Temsilcisi Zafer Zengin, “Malum, şehrimizde pek çok hizmetler var. Bir kısmından haberdarız, bir kısmından haberdar değiliz. Ben 13 yıldır Gaziantep’teyim. Gaziantepli değilim. Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine gitmediğim bölge yok. Gezdiğim yerlerde en çok müşahede ettiğim şey,  Gaziantep’in gerçekten yaşanabilir bir kent olduğudur. Buradan ayrılmak istemiyorum. Bütün belediyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Özellikle doğal çevre, park alanları, çocuklar için oyun alanları konusunda çok önemli hizmetler sunulmuş. Türkiye’de Gaziantep’teki kadar geniş park alanları görmedim. Bu hizmetler gerçekten de takdire şayan hizmetlerdir. Şehitkamil Belediyemizin hizmetlerini gördük. Antep’te yaşayıp da diğer illeri gezmemiş, görmemiş olanlar için dışardan gelen biri olarak söylüyorum, Gaziantep’i bu hale getirenlere teşekkür borcumuz var. Allah, emeği geçenlerden razı olsun. Halka hizmet, hakka hizmettir. Allah, daha güzel hizmetlerde kendilerini muvaffak kılsın” ifadelerini kullandı.