BAŞKAN FADILOĞLU, HUZUR EVİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

YAŞLILAR UNUTULMAZ BİR GÜN GEÇİRDİ

‘24 Mart Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılar ile Dülük Tabiat Parkı’ndaki Göl Kafe’de buluşan Başkan Fadıloğlu, tek tek ellerinden öptüğü huzur evi sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. Huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra hep birlikte öğle yemeği yiyen Başkan Fadıloğlu, yaşlıların güzel bir gün geçirmesini sağladı. Havanın güneşli ve sıcak olmasını fırsat bilen yaşlılar ise yemeğin ardından Dülük Tabiat Parkı’nda bulunan Türkiye’nin en büyük biyolojik göletinin muhteşem manzarasını izleyerek keyif yaptılar. Dülük Tabiat Parkı’ndaki eşsiz güzellik karşısında tüm sorun ve sıkıntılarını unutan yaşlılar, hem bol bol oksijen aldılar hem de doğal hayatın tadını çıkarttılar. Unutulmaz bir gün geçiren huzurevi sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Fadıloğlu, yaşlıların her zaman emrinde olduğunu söyledi. 

YAŞLILAR BAŞKAN FADILOĞU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Fadıloğlu’nun ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getiren yaşlılar, “Şehitkamil Belediye Başkanımız sürekli olarak bizleri ziyaret edip halimizi hatırımızı soruyor. Allah kendisinden razı olsun. Bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Bugünde bizleri Dülük Tabiat Parkı’na getirerek güzel bir gün geçirmemizi sağladılar. Belediye başkanımızdan çok memnunuz” dediler.

Başkan Fadıloğlu’nun yaşlıları unutmadığını vurgulayan Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi İl Müdür Vekili Mehmet Altun, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu bu anlamlı günde huzurevimizde kalan yaşlılarımızı unutmadı. Yaşlılarımıza yönelik yemek tertip etti. Onların sorunlarıyla yakından ilgilendi. Bu sebeple kendisine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Huzurevi sakinlerine güzel bir gün yaşatan Başkan Fadıloğlu’na teşekkür eden Yaşlıları Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Ayşen Durucu, “Belediye başkanımız ilgiye, şefkate ve merhamete ihtiyacı olan yaşlılarımızı bu anlamlı günde yalnız bırakmadı. Yaşlılarımız başkanımızın gösterdiği ilgiyle çok daha mutlu oldular. Allah kendisinden razı olsun” diye konuştu.

“ALLAH BÜYÜKLERİMİZE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR VERSİN”

Yaşlılarla sadece özel günlerde değil her zaman birlikte olmaya gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Fadıloğlu, “Yaşlılar Haftası etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi olarak bugün büyüklerimiz ile beraberiz. Tabi yalnızca bir gün olmaya değil mümkün olduğunca her zaman birlikte olmaya gayret gösteriyoruz.  Ancak özel günlerde de kendilerine yönelik özel programlar yapmaya çalışıyoruz. Büyüklerimiz ile birlikte Dülük’te yemek programı gerçekleştirdik. Ben dernek yöneticisi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte bu organizasyonları yapıyoruz. Büyüklerimizin de duasını almak adına böylesine güzel bir gün geçirdik. Hepsine sağlıklı uzun ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.