BAŞKAN FADILOĞLU, KADIN PERSONELLERE ÇİÇEK ARMAĞAN ETTİ

FADILOĞLU, KADIN PERSONELLERİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ TEBRİK ETTİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın personelleri çalıştıkları birimde ziyaret ederek çiçek armağan etti.

Tüm özel günlerde personelleri ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ziyarette bulundu. Başkan Fadıloğlu, personellerle kısa süreli sohbet etti. Kadın personellere, belediye bünyesinde hizmet üreten Peyzaj Bitkileri Üretim Serası’nda yetiştirilen; bellis, şebboy, çuha, cin karanfili ve portakal nergisi cinsi çiçeklerden armağan eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, kadın personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti. Personellerle ziyaret esnasında hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, çalışanlara kolaylık diledikten sonra yanlarından ayrıldı.