BAŞKAN FADILOĞLU, KUZEYŞEHİR ESNAFINI ZİYARET ETTİ

FADILOĞLU, ESNAFININ; SORUN, TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Karacaören Mahallesi Kuzeyşehir bölgesi esnafıyla bir araya geldi. Başkan Fadıloğlu, esnafın; sorun, talep ve önerilerini dinledi.

 

Her fırsatta vatandaşla bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Karacaören Mahallesi Kuzeyşehir bölgesinde bulunan esnafları, Mahalle Muhtarı Reşit Bozkurt ile birlikte ziyaret etti. Her esnafla selamlaşan ve sohbet eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, esnafın; sorun, talep ve önerilerini dinledi, çözüm önerisinde bulundu.

 

Esnafın yönelttiği tüm sorularını yanıtlayan Başkan Fadıloğlu, esnafa bol ve bereketli kazanç diledi. Ziyaret ettiği her adreste büyük ilgi ile karşılanan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yolda karşılaştığı ve alışveriş yapan vatandaşla da selamlaştı, sohbet etti. Özellikle çocuklarla özel olarak ilgilenen Başkan Fadıloğlu, isteyen herkesle fotoğraf çektirdi.

 

BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karacaören Mahalle Muhtarı Reşit Bozkurt, “Şu ana kadar gördüğümüz hizmetlerden memnunuz. Verdiği hizmetlerden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Mahallede yürütülen çalışmalar meydandadır. Biz bu çalışmalardan memnunuz. Başkanımız bugün bizi ziyaret etti, memnun olduk. İstek ve sıkıntılarımızı dinledi, sorunların giderilmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Başkanımıza yapmış oldukları tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu tür hizmetlerin devamını diliyorum” şeklinde konuştu.