BAŞKAN FADILOĞLU, MECLİS ÜYELERİNE BELEDİYE HİZMETLERİNİ ANLATTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediye Meclisi nisan ayı 2. birleşimi gerçekleştirildi. Toplantıda 16 gündem maddesi yer aldı. 14 gündem maddesinde imar plan değişikliği, bir gündem maddesinde ise daha önceden belirlenen Zeytinli Mahallesinde bulunan arsanın İlçe Müftülüğüne tahsisi kararlaştırıldı. Son gündem maddesinde 2011 yılı faaliyet raporu görüşüldü.


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, toplantı öncesinde meclis üyelerine Şehitkamil Belediyesi'nin 3 yıllık hizmetlerini anlattı. Belediye olarak yapılan hizmetleri sunum eşliğinde anlatan Fadıloğlu, birçok örnek projeye imza attıklarını ifade etti. Şehitkamil Belediyesi'nin; eğitim, teknoloji, kültür-sanat, çevre, turizm ve spor gibi birçok alanda faaliyet gösterdiğini ve destek sağladığını ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sosyal belediyecilik çalışmalarında kurumlarla iç içe çalıştıklarını belirtti.



Belediye hizmetlerinde ilçenin yanı sıra şehre katkı sağlamayı amaçladıklarını söyleyen Başkan Fadıloğlu, "Hizmetlerimizde sınır yok. Hiçbir ayrım yapmadan sorunları ve eksiklikleri gidermeye çalışırken, lojistik destek sağlıyoruz. Geleceği inşa ediyoruz, geleceğe yatırım yapıyoruz. Bunun için teknik ekipmanları kurmaya yönelik hizmetler sunuyoruz. Nitelikli alanlar oluşturuyoruz. Projelerimiz devam ediyor. Projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bir günlük aktivite gibi görünen projeleri sürdürebilmek çok önemli. Biz bunu da başarıyoruz. Kalıcı eserlere imza atıyoruz. Planlı çalışıyoruz. Türkiye'ye örnek olan birçok projeyi halkımızın hizmetine sunduk. Göreve gelmeden önce verdiğimiz sözleri yerine getirebilmenin sevincini yaşıyoruz. Vatandaşların taleplerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek bizleri mutlu ediyor. Yaz-kış vatandaşın rahatı ve mutluluğu için çalışıyoruz. Hizmetin renkleriyle, Şehitkamil'i geleceğe taşıyoruz. Sadece ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak yeterli değil. Biz şehrin ihtiyaçlarını karşılamak için de çalışıyoruz" dedi.