BAŞKAN FADILOĞLU; MERVEŞEHİR MAHALLESİ'NDE VATANDAŞI DİNLEDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


HALKIMIZIN SESİNE KULAK VERMELİYİZ…

Rutin Mahalle gezileri yaparak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Cuma Namazını Merveşehir Mahallesi’nde bulunan Sait Nursi Camii’nde kıldıktan sonra vatandaşlarla sohbet etti. Camii çıkışı çocuklara çikolata ikram eden Başkan Fadıloğlu, derslerine çalışmaları konusunda vaatlerde bulunarak yarının başkanları sizler olacaksınız çok çalışmanız lazım dedi.

BAŞKANIMIZA DİLEDİĞİMİZ AN ULAŞABİLİYORUZ…

Merveşehir Mahallesi’ne yapılan hizmetlerden ve Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden dolayı semt sakinleri adına çok mutlu olduğunu dile getiren Merveşehir Mahalle Muhtarı Adem Sekibağ; “Bugün mahallemizi ziyaret etmesinden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İstediğimiz an ulaşabildiğimiz bir insan zaten kendisi. Buraya gelip bizim halimizi hatırımızı sorması çok güzel bir duygu. Atıl vaziyette duran ve art niyetli insanların barına haline gelen Eşref Bitlis Parkımıza yaptıkları ortada. Bugün ailece insanların oturabildikleri bir yer haline geldi. Bu çalışmalardan dolayı ve bizleri unutmayarak her zaman yanımızdan olan Şehitkamil Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜMÜ NOKTASINDA BAŞKANIMIZ BİZLERE ÇOK YARDIMCI OLUYOR

Sait Nursi camisinin yer olarak belediye ait olduğunu belirten camii hatibi İbrahim Halil Okyay ise, “Başkanımızdan camimizle ilgili bazı taleplerimiz oldu. Sağ olsun yerine getireceğini belirtti. Camimizin arsası Şehitkamil Belediyemize aitti zaten. Yer tahsisi için müracaat ettik ve isteğimizi kırmayarak bize yardımcı oldu. Büyük ölçüde de yapımında emekleri oldu. Yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Camii çıkışı kendisini bekleyen ve evine davet eden Emine Doğan atlı engelli semt sakiniyle de sohbet eden Başkan Fadıloğlu, evine davet için teşekkür ederek ziyarete gelme sözü verdi.