BAŞKAN FADILOĞLU, MESAİYE SAAT 5'TE BAŞLADI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehitkamil Belediye Başkanlığı için yeniden aday göstermesinin ardından seçim startını veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, personel ziyaretlerini sürdürdü. Başkan Fadıloğlu; Sosyal İşler Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı çalışan personellerle bir araya geldi.
MİLLETİMİZ, SÖZE BAKMIYOR
Ziyaretinde personele hitap eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, amaçlarının millete en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu dile getirdi. Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:
“3. dönem Şehitkamil Belediye Başkanı Adayı olarak sizlerin huzurundaysam evvel Allah, sizlerin sayesindedir. Bu yüzden hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah, hepinizden razı olsun. Alkışlanacak biri varsa o da sizlersiniz. Belediyenin dışarıdaki yüzleri sizlersiniz. Bizler, bugün tekrar aday gösteriliyorsak, sizin son 10 yılda verdiğiniz hizmet sayesindedir. Milletimiz, söze bakmıyor. Yapılan işe bakıyor. Siyaset kolay bir iş değil. Belediyede çalışmanın ayrı ayrı bir avantajı var. Bu avantaj da milletimizden dua almaktır. Allah, emeklerimizi zayi etmesin. Vermiş olduğumuz bu emekleri 3. dönemde sizlerle birlikte taçlandıracağız. Sizlerle birlikte daha fazla hizmet ederek, daha çok dua alacağız. ”
Haberler
TÜRK DÜNYASI ŞEHİTKAMİL’DE BULUŞUYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN 1 MAYIS MESAJI
GENÇ YETENEKLER ŞEHİTKAMİL’DE SAHNEYE ÇIKIYOR
MİNİK KULAÇLAR ALLEBEN’DE BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA GÜÇLÜ DESTEK
ŞEHİTKAMİL'DE YOLLAR YENİLENİYOR
ŞEHİTKAMİL’DE HAMLELER VEFA İÇİN ATILDI
ŞEHİTKAMİL’DE TOPLU SÜNNET COŞKUSU
BAŞKAN YILMAZ KOLTUĞUNU KILINÇ’A BIRAKTI
ŞEHİTKAMİL’DE 23 NİSAN COŞKUSU