BAŞKAN FADILOĞLU, MİNİK BUĞLEM’İN PARK İSTEĞİNİ KIRMADI
FADILOĞLU, YETİM ÖĞRENCİLERİ OKULDA ZİYARET ETTİ
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Mehmet Tuncay Aykaç İlkokulu’nu ziyaret ederek anasınıfında eğitim gören yetim Buğlem Ilgın Erketir ve 4. sınıf öğrencisi Emir Ramazan Yaşar’ı sınıflarında ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, minik Buğlem Ilgın’ın, okullarına park yapılması isteğini kırmayarak, en kısa sürede parkın yapılacağı sözünü verdi.
Her fırsatta gerçekleştirdiği ziyaretlerle öğrencilerle sık sık bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yetim Koordinasyon Merkezi’nden destek alan yetim öğrencileri, Mehmet Tuncay Aykaç İlkokulu’nda ziyaret etti. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Okul Müdürü Mustafa Turan ile birlikte ilk olarak anasınıfına giden 6 yaşındaki minik Buğlem Ilgın Erketir’i sınıfında ziyaret ederek, yakından ilgilendi. Minik Buğlem’in eğitim durumu hakkında öğretmeninden bilgi alan Başkan Fadıloğlu, minik Buğlem’i, başarısından ötürü kutladı. Minik Buğlem, Başkan Fadıloğlu’ndan kendileri için okul bahçesinde park yapılması talebinde bulundu. Başkan Fadıloğlu ise minik Buğlem’in isteğini kırmayarak, en kısa sürede parkın yapılacağı sözünü verdi.
Başkan Fadıloğlu, daha sonra 4. sınıf öğrencisi Emir Ramazan Yaşar’ı sınıfında ziyaret etti. Eğitimi ile ilgili öğretmeninden bilgi alan Başkan Fadıloğlu, Emir Ramazan’ın başarılı olmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Başkan Fadıloğlu, daha sonra yetim çocukların anneleriyle bir araya geldi. Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Fadıloğlu, yetim annelerinin istek ve sıkıntılarını dinledi. Başkan Fadıloğlu, sorunların giderilmesi adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.
BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA OLMAYA ÇALIŞIYOR
Ziyaret sonunda konuşan Buğlem Ilgın Erketir’in annesi Hamide Erketir, “Bugün Başkanımızın çocuklarımızı okulunda ziyaret etmesi bizleri çok mutlu etti. Özellikle kızım, Başkanımızı karşısında görünce çok sevindi ve mutlu oldu. Babamız olmadığı için Başkanımız da daima bir baba şefkati göstererek, çocuklarımın yanında olmaya çalışıyor. Allah, Başkanımızdan razı olsun. Her zaman yanımızda olmaya çalışıyor, sıkıntılarımızı gidermeye çalışıyor. Bugün de bizzat okula gelerek kızımı sınıfında ziyaret etti. Kızımla yakından ilgilendi, onun isteklerini dinledi. Ben, Başkanımıza bu duyarlı davranışından dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Allah, hiçbir zaman Başkanımızı başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.
Haberler
BAŞKAN YILMAZ TARİHİ ELMACI PAZARI’NDA ESNAFLA BULUŞTU
BAŞKAN YILMAZ'DAN, BABALAR GÜNÜ'NDE ANLAMLI BULUŞMA
DÜLÜK ANTİK KENTİ’NDE CANDELA KONSERİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI
BAŞKAN YILMAZ’DAN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE MORAL VE DESTEK MESAJI
SPOR FESTİVALİ, ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
KÜSGET’TE YILLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
ŞEHİTKAMİL’DE 2. KÜME SPORTİF MÜSABAKALARI COŞKUSU ÖDÜL TÖRENİYLE TAÇLANDI
ŞEHİTKAMİL’DEN HALK SAĞLIĞI İÇİN SIKI DENETİM
“SÜPER ÇOCUK PROJESİ” İÇİN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI