BAŞKAN FADILOĞLU, MÜSİAD ÜYELERİNE PROJELERİNİ TANITTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ŞEHİTKAMİL’DE ÖNCELİKLİ HİZMET EĞİTİM

İnsan odaklı çalışmalarıyla vatandaşların gönlünde taht kuran Başkan Fadıloğlu, bu kez hizmetlerini MÜSİAD üyelerine tanıttı. Parmak ısırtan projeleriyle MÜSİAD üyelerini de şaşırtan Başkan Fadıloğlu, nitelikli hizmetlerinden dolayı takdir topladı. Uyguladığı birçok projeyle insanların yaşamlarını kolaylaştıran ve insanlara sosyal donatı alanları sağlayan Başkan Fadıloğlu, eğitime verdiği önemli desteklerle de herkesin beğenisini kazandı. Görev süresi içinde ve görev sonrasında güzel hizmetleriyle anılmak için sağlam adımlar atan Başkan Fadıloğlu, sosyal belediyecilik alanındaki örnek çalışmalarıyla şehrin vizyonunu değiştirdi. Özellikle eğitim konusuna hassasiyetle yaklaşan ve uzun zamandır kanayan bu yarayı sarmak amacıyla her mahalleye sosyal tesis yaptıran Başkan Fadıloğlu, bu hizmeti sayesinde anne ve çocuklarının birlikte eğitim almasını sağlıyor. Gelir durumu iyi olan ailelerin çocuklarını okul öncesi özel okullara gönderip, dar gelirli ailelerin ise çocuklarını okula gönderememesine aile merkezleri ile çözüm bulan Başkan Fadıloğlu, aile merkezlerinde bulunan anasınıflarını özel okulu arattırmayan nitelikte yaptıklarını söyledi. Açık öğretim de okuyan binlerce genç ve yetişkin insanlara yönelik kurslar düzenlediklerini belirten Başkan Fadıloğlu, amaçlarının, Gaziantep’teki eğitim seviyesinin istenilen seviye gelmesini sağlamak olduğunu vurguladı.

 KILÇIK’TAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediyesi’nin önemli çalışmalara imza attığını dile getiren MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık, “Yoğun programları arasında zaman ayıran ve bizleri faaliyetleri konusunda bilgilendiren Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyoruz. Gerek Şahinbey Belediyemiz gerekse de Şehitkamil Belediyemiz kentsel dönüşüm konusunda Türkiye’nin önünde seyrederek çok başarılı çalışmalara imza atmaya devam etmektedirler. Bu çalışmalarından dolayı başkanımızı tebrik ediyorum. Kentsel dönüşüm büyüyen sanayi şehri Gaziantep’imize sosyal ihtiyaçları olan otoparklar, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, çocuk oyun sahaları gibi birçok sorunları çözerken, diğer bir taraftan muhteşem bir medeniyetin yansıması olan tarihi eserlerimizi de koruyarak gelecek nesillere aktarılmasını sağlamaktadır” dedi.

 “MİLLETİN KAYNAĞINI HEBA ETMEDEN SAHİP ÇIKIYORUZ”

“Belediyecilik bir başına yapılacak bir iş değil” diyen Başkan Fadıloğlu ise, “Sanayicisi ve işadamlarıyla birlikte yapılırsa sonuç veriyor. İstihdamın önünü açacak işler yapılmadığı takdirde belediyeler geçmiş dönemlerde olduğu gibi iş kapısı, adam yerleştirme yeri olarak kullanılıyordu. Başbakanımızın uygulamalarından sonra kesinlikle liyakat sahibi işini yapan adam haricinde kimseye iş verilmemesi işin gerçek manada özelleştirmeyle yapıldığını gerektirdiğini kendi belediye başkanlığında nasıl uyguladıysa, ondan sonraki süreçte AK Partili kadrolarda tamamıyla bu uygulamayı hayata geçirdi. Bizim şansımız Başbakanımızın deneyimli bir belediye başkanı olması. Önümüzde bir rol model var. Yeni kaynak arayışına gerek olmadan, mevcut kaynakların verimli kullanılmasıyla nelerin yapılacağı meydandadır. Allah’a şükür Gaziantep’te de uyum içinde tüm belediye başkanı arkadaşlarımızla beraber millete hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Milletin kaynağını heba etmeden sahip çıkıyor ve bu kaynağı insan odaklı çalışmalarımızda harcıyoruz. Bu sizin desteğinizle oluyor” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Fadıloğlu, MÜSİAD üyelerinin sorularını yanıtladı. Sorulardan sonra ise Osman Nakıboğlu tarafından Başkan Fadıloğlu’na Sedef işlemeli rahle verildi.

Şehitkamil Belediyesi’nin hizmetlerinin anlatıldığı sunuma, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık, MÜSİAD önceki dönem Başkanları Osman Nakıboğlu ve Sadullah Tayşi, yönetim kurulu üyeleri ile delegeler katıldı.