BAŞKAN FADILOĞLU'NA ANLAMLI ZİYARET

BAŞKAN FADILOĞLU DERECEYE GİREN YARIŞMACILARA ÖDÜLLERİNİ TAKDİM ETTİ

Türkiye genelinde 177 bin kişinin katıldığı ve 5 kategoride 14 yaş altı, 14 ila 19 yaş arası ve 19 yaş üstü üzeri ev hanımları ve halen aktif olarak görev yapan din görevlilerinin yer aldığı Ufka Yolculuk Kültür yarışmasında Gaziantep’ten yarışan ve dereceye giren yarışmacılar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti. Bir süre Başkan Fadıloğlu ile sohbet eden yarışmacılar, “Böyle bir yarışmada derece elde etmek elbette mutluluk veren bir duygu. Kur’an-ı Kerim’i yalnızca yarışmalarda değil de her alanda hakim kılmam lazım ve bunun mücadelesini vermek lazım. Ben bize bu destekleri sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve emeği geçen Gaziantep Seyyah Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü’ne çok teşekkür ediyoruz ” dediler.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra “Ufka Yolculuk” kültür yarışmasında dereceye giren sporculara bisiklet, akıllı telefon, tablet ve dizüstü bilgisayar ödüllerini takdim etti.