BAŞKAN FADILOĞLU'NA GAP OSCARI ÖDÜLÜ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Merkezi Adıyaman’da bulunan Gap Gazeteciler Birliği 26 Mart’ta düzenlediği 8.Gap Oscarı ödül töreninde başarılı ve güler yüzlü hizmetleriyle ön plana çıkan Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu’na Yılın Belediye Başkanı ödülüne layık gördü.
Gap Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve yönetim kurulu üyeleri yoğun programı nedeniyle ödül törenine katılamayan Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ederek ödülünü takdim etti.

Kıymaz; “Güler Yüzlü Başkan”

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Gaziantep sınırları içerisinde merkez ilçe Belediye Başkanımıza güler yüzlü hizmet ve sivil toplum örgütleriyle sıcak ilişkiler kurarak, toplumla belediye arasındaki ilişkileri her zaman sıcak tutmasından dolayı bu ödüle layık görülmüştür şeklinde konuştu. Büyükşehir Belediye statüsünde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın ödüle layık görüldüğünü de vurgulayan Kıymaz; “ Büyükşehir sınırları içerisinde ise Merkez ilçe olan ve yaptığı hizmetlerle her zaman isminden söz ettiren Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ödüle layık görülmüştür. İl Belediye Başkanları bazında ise Malatya Belediye Başkanı ile Adıyaman Belediye Başkanı ödüllerini almışlardır” şeklinde konuştu.

Başkan Fadıloğlu; “Ekip Arkadaşlarım Adına Alıyorum”

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve yönetim kuruluna nezaketlerinden dolayı çok teşekkür eden Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, 26 Mart’ta Adıyaman da gerçekleştirilen ödül törenine çok katılmak istediğini, yoğun programından dolayı katılamadığını belirten Başkan Fadıloğlu; “ Sağ olsunlar arkadaşlar ziyarette bulundular. En kısa zamanda bizde iadeyi ziyarette yanlarına gideceğiz. Gap bölgesinden ödül almak bizim için bir ayrıcalıktır. Ben bu ödülü öncelikle ekip arkadaşlarım adına ve ilçem adına alıyorum” dedi.

Ödül Alanlar…

GAP Oscar'larında, ödül alanlar arasında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Mardin Valisi Hasan Duruer, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Giresun Valisi Mustafa Yaman, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Şamil Tayyar, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıoğlu, İHA Genel Müdürü Fevzi Kahraman gibi isimler yer aldı.