BAŞKAN FADILOĞLU'NA HİZMET TEŞEKKÜRÜ

BAŞKAN FADILOĞLU ESNAFI ZİYARET ETTİ

 

Merveşehir Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, sorunları dinleyerek eksikleri tespit etti. Esnafla bir süre sohbet eden Başkan Fadıloğlu, en iyi hizmeti üretmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. İlçenin tüm eksiklerini kısa süre içinde gidermek ve nitelikli yaşam alanlarını daha yaygın hale getirebilmek için mücadele ettiklerini söyleyen Başkan Fadıloğlu, bu konuda vatandaşların sabırlı olmalarını istedi. Sohbetin ardından Başkan Fadıloğlu’na dilek ve temennide bulunan esnaflar, yapılan çalışmaları genel olarak beğendiklerini vurgulayarak başarılar dilediler.

 

DOLMUŞ ŞOFÖRLERİNDEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA ÖVGÜ

 

İlçe genelinde sıfır asfalt çalışması yaparak yolları yenileyen Şehitkamil Belediyesi, bu sayede hem sürücülerin hem de vatandaşların rahat bir nefes almalarını sağlıyor. Sürücüler daha önceleri bozuk yollar sebebiyle sürekli araçlarının arızalandığını söylerken, vatandaşlar ise toz ve topraktan dolayı rahatsız olduklarını dile getirdiler. Asfalt yapılarak yenilenen yollar sayesinde artık tozdan, topraktan ve bozuk yollardan kurtulduklarını ifade eden vatandaşlar ile dolmuş şoförleri, Başkan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler. Şehitkamil Belediyesi’nin güzel hizmetlere imza attığını hatırlatan şoförler, memnuniyetlerini bildirdiler. Başkan Fadıloğlu’ndan hizmetlerinin devamını dileyen şoförler, yapılan çalışmalarla ilçenin vizyonunun değiştiğini kaydettiler.

 

“BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNUZ”

 

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde bulduklarını aktaran şoförler, “Şehir içinde yolcu taşımacılığı yapan dolmuş şoförleri olarak Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür ettik. Gerçekten ilçenin vizyonunu değiştirecek çalışmalar yapan belediye başkanımız özellikle sıfır asfalt çalışmalarıyla biz şoförlerin gönlünde taht kurdu. Daha önceleri bozuk ve çukur yollardan dolayı araçlarımız sürekli arıza yapıyordu. Şimdi ise yenilenen yollarda hem daha rahat hareket ediyoruz hem de yolcularımızı sarsmadan gidecekleri yere ulaştırıyoruz. Bu sebepten dolayı belediye başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dediler.