BAŞKAN FADILOĞLU'NA NİDA NUR SÜRPRİZİ

BAŞKAN FADILOĞLU AKŞAM ZİYARETLERİNDE

Vatani görevini Trabzon’da yapan ve bir haftalığına izne gelen 29 yaşındaki 2 çocuk babası Ayhan Vural’ı ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, ailenin sıkıntılarını dinledi. Akşam saatlerinde gerçekleştirdiği ziyarette Vural ailesinin sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, sohbetin ardından önceki gün dünyaya gelen ailenin en küçük çocuğu Nida Nur’u kucağına alarak sevdi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yeni doğan Nida Nur bebeğe çeşitli hediyeler veren Başkan Fadıloğlu, bebeğin hayırlı bir evlat ve insan olarak yetişmesi dileklerinde bulundu.

 

“BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ZİYARETİ BİZLERİ MUTLU ETTİ”

Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayhan Vural, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun evimize gelerek ziyarette bulunması bizleri çok mutlu etti. Allah kendisinden ve ekibinden razı olsun. Belediye başkanımız sorunlarımızı dinleyerek bizlerle yakından ilgilendi. Başkanımız sosyal sorumluluk projesi kapsamında yenidünyaya gelen Nida Nur bebeğimizi de severek ona çeşitli hediyeler getirdiler. Bir belediye başkanının ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşının sorununu dinlemesi gerçekten çok güzel bir çalışma. Bize göre en hayırlı hizmet sorunu yerinde tespit ederek çözüme kavuşturmaktır. Bu yüzden belediye başkanımızın ziyareti çok önemli ve anlamlıdır. Belediye başkanımız ve ekibinin bu duyarlılığı sayesinde inşallah diğer ihtiyaç sahibi insanlarında mağduriyetleri giderilecektir” dedi.

 

“BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARINDAN ÇOK MEMNUNUZ”

Şehitkamil Belediyesi’nin hizmetlerini yerinde bulduğunu dile getiren Girne Mahalle Muhtarı Mehmet Demir, “Mahallemizde ikamet eden Vural ailesini ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, yeni doğan Nida Nur bebeği de severek çeşitli hediyelerde bulundu. Belediye başkanımız ve ekibinin sürekli olarak ev ziyaretlerinde bulunarak sorunları yerinde dinlemesi hepimizi son derece memnun ediyor. İlçemizde yapılan hizmetleri de yerinde buluyoruz. Belediye başkanımıza çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“VATANDAŞLARIMIZI SÜREKLİ OLARAK ZİYARET EDİYORUZ”

“Bu akşam Ayhan Vural kardeşimizi ve ailesini ziyaret ettik” diyen Başkan Fadıloğlu ise, “Ayhan kardeşimiz aslında Trabzon’da asker. Bizde hem asker kardeşimizin ailesinin sorunlarını dinlemeye hem de yeni doğan bebeklerine “Merhaba Bebek” ziyaretinde bulunmak amacıyla geldik. Allah sağlık sıhhat versin. Vatana millete hayırlı birey olarak yetiştirirler inşallah. Bu akşam Vural ailesini bir başka akşam ise diğer ailelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.