BAŞKAN FADILOĞLU'NA SPORA KATKILARINDAN DOLAYI PLAKET VERİLDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


19 MAYIS ETKİNLİKLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve Şehitkamil Belediyesinin ana sponsorluğunda gerçekleşen M1 Alışveriş Merkezi Olimpiyat Oyunlarında spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na plaket verildi. İki gün süren spor oyunlarında Kum Futbolu, Sokak Basketbolu, Mini Voleybol, Satranç, Masa Tenisi, Badminton müsabakalarının yanı sıra bisiklet, motor ve araba yarışı gösterileri yer aldı.


BAŞKANIMIZN DESTEĞİ İLE YENİ ORGANİZASYONLARA İMZA ATACAĞIZ

Turnuvaya katılan sporculara ve oyunlara destek veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür eden M1 Gaziantep Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Mehmet Barın; “ Başkanımızın da desteğiyle bu tip etkinlikleri gerçekleştirerek spora olan katkılarımıza devam edeceğiz” dedi.

BU ŞEHRİN SPORCULARINA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Yapılan organizasyonun başarılı ve güzel geçtiğini belirten Başkan Fadıloğlu; “ M1 mağazalarıyla yaptığımız bu ikinci çalışma. Bundan sonraki organizasyonlarda da vereceğimiz desteği taahhüt ediyoruz. Çünkü burada destek verdiklerimiz bu şehrin gençleri bizim evlatlarımız. Spora ve sporcuya verdiğimiz destekler bu tip organizasyonlarla devam edecek” dedi.

Konuşmaları ardından M1 Gaziantep Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Mehmet Barın verdiği destekten dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na plaket takdim etti.