BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN "TEGV" TAM DESTEK

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gazikent Mahallesi’nde bulunan Eğitim parkı ziyaretine Başkan yardımcısı Murat Özgüler’de eşlik etti.

BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA…

2003 yılından bu yana Gaziantep’te faaliyette olduklarını dile getiren, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Eğitim Parkı yöneticisi Ümran Petekbaşı; “Eğitim Gönüllüleri Vakfı olarak şuana kadar Gaziantep’te 30 Bin çocuğun eğitimine katkıda bulunduk. Bu çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunurken en çok destekçilerimiz yerel yönetimlerimiz. Şehitkamil Belediye Başkanımızda sağ olsun her zaman bizlerin yanında olmuştur. Bugünde bizleri ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Bizlerin yanlarında oldukları için tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.

8 BİN ÖĞRENCİMİZ BU EĞİTİMLERDEN FAYDALANDI…

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Ateş Böceği Gezici Eğitim tırı ile çalışmalara geçen yıl başladıklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Şuan Ateş Böceği tırımız, Çıksorut Mahallemiz de bulunan Türkan Mehmet Akcan İlköğretim Okul bahçesinde. Şuana kadar 8 bin öğrencimiz bu eğitimlerden yararlandılar. TEGV’in, Gaziantep’te devamlı eğitim verdiği Gazikent’teki tesisini gezme imkanı bulduk. Burada da dönüşümlü olarak okullardan çocuklar getirerek, dersin dışında yaşayarak öğrenebilecekleri bir merkez haline getirilmiş. Ben burada görev alan gönüllü hocalarımıza, gönüllü üniversite öğrencisi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitilmesi adına verilen hizmetten dolayı, inşallah bizde elimizden gelen katkılarda bulunarak, Gaziantep adına daha güzel işler yapacağız” dedi.