BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN AÇILIŞA DAVET

Şehitkamil Belediyesi tarafından inşası tamamlanan nitelikli hizmetlerin açılışı Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün katılımıyla yapılacak. Onat Kutlar Mahallesi’nde 11 bin 650 metrekare alanda inşa edilen; Eren Bülbül Sosyal Tesisi, Basra Pazaryeri, Şehitkamil Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Hizmet Ünitesi’nin açılışı Cumartesi günü saat 13:00’da düzenlenen törenle gerçekleştirilecek.

Yapılacak açılış törenine tüm Gazianteplileri davet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu açıklamayı yaptı:

“Onat Kutlar Mahallesi’nde 11 bin 650 metrekare alanının 5 bin metrekaresi üzerine Basra Pazaryerini inşa ettik. Basra Pazar Yeri’nde; 180 adet tezgah alanı, zabıta kontrol odası, mescit ve bay-bayan WC bulunuyor. Pazaryerinin alt kısmına 5 bin metrekare alan üzerine Şehitkamil Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Hizmet Ünitesi’ni yaptık. Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Merhaba Bebek ve Gıda Bankası merkezleri de aynı noktadan hizmet verecek. 3 katlı inşa edilen kompleksin en alt katına 4 dükkan yaptık. Trabzon’un Maçka ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen 16 yaşındaki Eren Bülbül’ün ismini taşıyan bay-bayan taziye evi yaptık. Tüm bu hizmetlerin açılışını 25 Kasım 2017 saat 13:00’da Onat Kutlar Mahallemizde, Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül’ün katılımıyla yapacağız. Açılışımıza tüm hemşerilerimi davet ediyorum.”