BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN ASKF'YE ZİYARET

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir’den çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Fadıloğlu, gençlerin spor yapması ve spora kazandırılması konusunda her türlü desteği Şehitkamil Belediyesi olarak verdiklerini söyledi.

Gazikent Sahası’nı yaparak amatörlerin emrine veren ve tesis konusundaki önemli bir sıkıntıyı gideren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ASKF’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve başarılı çalışmalarından dolayı takdir ettiğini vurguladı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun spora ve sporcuya büyük önem verdiğini belirten Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdülkadir Gözegir, yaptığı açıklamada ise, “Göreve geldiğimiz günden bu yana başkanımız hep yanımızda oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Gazikent sahası amatörlerin büyük sıkıntısını gidermiş oldu. Bunun gibi 1-2 tesis daha yapılırsa amatörlerin tesis sıkıntısı büyük ölçüde giderilmiş olur” dedi.