BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN BAYRAM MESAJI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Bayramların; dostluk, kardeşlik ve sevginin doruğa ulaştığı, kırgınlıkların ve ayrılıkların sevgiyle eriyip gittiği günler olduğunu hatırlatan Başkan Fadıloğlu; “İşte yine böylesi bir sıcaklığın, yakınlığın ve birlikteliğin heyecanını yaşıyoruz.

Dünyanın ve hepimizin, her zamankinden daha fazla barışa ve kardeşliğe ihtiyacı var. Bizim, bir parçamız olan bayramlarımız, barışın ve kardeşliğin en güzel zeminidir” şeklinde konuştu

Başkan Fadıloğlu; Bayramların, yüzyıllardır bu topraklarda birlikte yaşama irademizin ve aynı zamanda hoşgörünün de kaynağı olduğunu belirterek; “Aramızdaki sevgi ve kardeşliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı koruduğumuz sürece, gelecek için umutlu olabiliriz.
Bu vesileyle bayramları gerçek bayram kılan sorumluluklarımızı hatırlayalım. Bayramları, yüreğinde acı ve sıkıntı olan insanlarımızın yüzünü güldürmek için eşsiz bir fırsat olarak görelim.

Bu güzel duygular içinde mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyor ve bu güzel bayramın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara, birliğe ve beraberliğe vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum” dedi.

“Bayramda Hizmet için Kurumlarla Ortaklaşa Hazırlandık”

Şehitkamil Belediyesi’nin Kurban Bayramı için yapmış olduğu çalışmalar konusunda da bilgi veren Başkan Fadıloğlu; vatandaşların Kurban Bayramı’nı güzel ve huzurlu bir ortamda geçirmeleri için belediye olarak, çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.
Kaymakamlıkla yaptıkları planlamalar sonucunda, Kurban kesim alanlarının belirlendiğini vurgulayan Başkan Fadıloğlu; “Biz belediye olarak bu alanların temizlik, zabıta hizmetleri ve düzenli çöp toplama sisteminden sorumluyuz. İl Sağlık Müdürlüğümüz; vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sanacak, Tarım Müdürlüğümüz veteriner denetimleri gerçekleştirecek ve müftülüğümüz de dini vecibelerin tam bir şekilde yerine getirilmesini sağlayacak” diye konuştu.

“Temizlik Ekiplerimiz Bayram Boyunca Mesaide Olacak”

Başkan Fadıloğlu; temizlik birimlerinin, bayram boyunca tam mesai yapacaklarını belirtti.Açıklamasında kurban kesim alanlarındaki sisteme de değinen Başkan Fadıloğlu; “Yapılan komisyon çalışması sonucunda kurban kesim alanları ve alınacak tedbirler belirlendi. Kesim yapacak kasaplar mesleğinde uzman, tecrübeli kişilerden seçilecek. Ayrıca bu alanlardan kurbanını, kendisi kesmek isteyen vatandaşlarımız da yararlanabilecek” dedi.