BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN BEKİR ÖZTEKİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN ÖZTEKİN’İ KUTLUYORUM..

Yeni hizmet binasını gezen ve Başkan Öztekin’i hizmetlerinden dolayı kutlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Oğuzeli ilçemiz gerçekten her geçen gün daha ilerleyen ve daha güzel hizmetler alan bir ilçemiz. Bekir beyi bu konuda tebrik etmek istiyorum. Yaptırdığı ve vatandaşların hizmetine sunduğu hizmet binası çok güzel olmuş. Oğuzeli İlçesinin çehresi değişmiş. Aslan İninden belli olur sözünden hareketle çok güzel bir hizmet binası inşa edilmiş. Asıl amacımız insanların gönlünde taht kurmak. Sayın Bekir Öztekin ise göreve geldiği günden buyana bunu fazlasıyla başarmış. Oğuzelilerin gönlünde taht kurmuş.  Bizlerin amacı kalıcı eserler bırakabilmek. Bu hizmet binasının yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum hayırlı huzurlu nice görev yılı diliyorum” dedi.

BAŞKAN FADILOĞLU BİRİNCİ SINIF HİZMET YAPIYOR

Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ise; “Yeni hizmet binamızı ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu ve Başkan Yardımcılarına çok teşekkür ediyorum. Yıllardan beri süregelen bir dostluğumuz ve arkadaşlığımız bulunuyor yani aile gibiyiz. Bizler vatandaşlarımıza hizmet etmek için her zaman birlik beraberlik içerisindeyiz. Şehitkamil Belediye Başkanımızın yaptığı eserler çok güzel. Türkiye’ye örnek olacak projelere imza atılıyor.  Özellikle Kültür ve Kongre Merkezi Gaziantep için önemli bir proje niteliğinde. Her gittiğim yerde Rıdvan Başkan yapmış ise birinci sınıf iş yapmıştır diyorum” dedi.