BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN EMEKLİ ÖĞRETMENE ZİYARET

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


NİHAT ÖĞRETMEN ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE YALNIZ KALMADI

Başkan Fadıloğlu ve AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, Güvenevler Mahallesi’nde ikamet eden 3 çocuk babası emekli öğretmen Nihat Atsal’ı evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında emekli öğretmene çiçek takdim eden Başkan Fadıloğlu, öğretmenler gününü kutladı. 35 yıl eğitimcilik hayatı bulunan emekli öğretmen Nihat Atsal, kendisini ziyaret eden Başkan Fadıloğlu’na ve Hülya Kılıç’a teşekkür etti.

ZİYARETTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM

Bu anlamlı günde yalnız bırakmayan Başkan Fadıloğlu’nun kendisini çok mutlu ettiğini belirten Atsal, “35 yıllık eğitimci hayatımda çeşitli okullarda görev yaparak binlerce genç yetiştirdim. Vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatların yetişmesi için çok çaba sarf ettim. Ancak rahatsızlığım dolayısıyla eğitimcilik hayatımı 35 yıl sonrasında noktalamak zorunda kaldım. Yetiştirdiğim öğrencilerimden Allah razı olsun. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla da Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hülya Kılıç, beni ziyaret ederek çok mutlu ettiler. Allah başkanımızdan da razı olsun” dedi.

ANNE BABA VE ÖĞRETMEN HAKKI ÖDENMEZ

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle emekli öğretmen Nihat Atsal’ı ziyaret eden Başkan Fadıloğlu; “ Biz her sene kendi öğretmenlerimizin haricinde memlekette görev yapmış diğer öğretmenlerimizi de ziyaret etmeye çalışıyoruz. Bu sene özellikle emekli olan Nihat Hocamızı ziyaret etmek istedik. Bir sağlık problemi vardı. Allah’a şükür şu an sağlığı yerinde. Nihat Hocamızın şahsında ben buradan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum. Bu tür günler sembolik günler. Anne baba ve öğretmenlerimizi sadece bir gün değil her gün hatırlamamız gerekir. Anne ve babamızın bizim üzerimizde ne kadar hakkı varsa öğretmenlerimizin de bizim üzerimizde o kadar hakkı var. Bizlerde bu sebeple onlara layık evlat olabilme adına bu memlekete hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşallah bizler bundan sonraki dönemde öğretmenlerimizden aldığımız sevgi ve eğitimi bizden sonraki kuşaklara aktarabiliriz.  Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tekrardan kutluyor ve kendilerine sağlık mutluluk diliyorum” dedi.

Başkan Fadıloğlu ziyeretin ardından Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmen Nihat Atsal'a çiçek takdim etti.