BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI FADILOĞLU’NDAN GTO YÖNETİMİNE İADEYİ ZİYARET

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıoğlu, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener ve Yönetim Kurulu üyelerine iadeyi ziyarette bulundu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren GTO yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener; “Gaziantep’in bulunduğu noktadan daha ileri gitmesi ve gelişmesi için kurumlar arasında yapılacak işbirliği ve ortak projelerin büyük önem taşıdığını, üyelere katkı sağlayacak projelere imza atmak amacında olduklarını söylediler.

YENİ YÖNETİME HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gaziantep Ticaret Odasındaki ziyaretin ardından Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fdıloğlu, Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Özbay ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Fadıloğlu; İkili işbirliği çerçevesinde işleyişin daha ileri gitmesi noktasında gerekli katkıyı sunacaklarını ifade etti.