
BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN HİZMET SUNUMU
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
“İyi Projeler; İyi Bir Planlama ile Ortay Çıkar”
Ak Parti İl Başkanlığı’ndaki toplantıya Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve yönetim kurulu katıldı. Başkan Fadıloğlu, göreve başladıkları günden itibaren çalışmalarını belli bir sistem dahilinde yönettiklerini belirterek; “Biz her zaman projelerimizin planlama kısmının uzun, ancak uygulama evresinin daha hızlı olacağını söyledik. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki; Başarılı projeler sağlam temeller gerektirir” dedi.
Hizmetlerinde çok yönlülüğe vurgu yapan Başkan Fadıloğlu; “Tüm vatandaşlarımıza eşit ve dengeli bir hizmet felsefesini benimsiyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Fadıloğlu, tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgi verirken planlanan hizmetler konusunda da partililerle fikir alışverişinde bulundu.
“Belediyelerimizin Çok Güzel Projeleri Var”
Ak Parti Gaziantep il Başkanı Ahmet Uzer ise; “Belediyelerimizin çok güzel projeleri var. Vatandaşlarımız için en iyisini yapmak için çalışıyorlar. Bugün bizlere sunum yapan Şehitkamil Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE BİLİM KAŞİFLERİ ESERLERİNİ SERGİLEDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN MİLLETVEKİLİ TİPİOĞLU VE GÜLER’LE GAZİKENT’E ZİYARET
ŞEHİTKAMİL ANTİKA PAZARI BU HAFTA İKİNCİ KEZ KAPILARINI AÇIYOR
BAŞKAN YILMAZ ZABITA HAFTASI’NI KUTLADI
KADINLARIN ESERİ, ŞEHİTKAMİL’DE GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
DÜLÜK’TE MUHTEŞEM TANITIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
500 YATAKLI BEYLERBEYİ DEVLET HASTANESİ’NDE İLK KAZMA 2026’DA VURULACAK
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI