BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN HİZMET SUNUMU

“İyi Projeler; İyi Bir Planlama ile Ortay Çıkar”

Ak Parti İl Başkanlığı’ndaki toplantıya Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve yönetim kurulu katıldı. Başkan Fadıloğlu, göreve başladıkları günden itibaren çalışmalarını belli bir sistem dahilinde yönettiklerini belirterek; “Biz her zaman projelerimizin planlama kısmının uzun, ancak uygulama evresinin daha hızlı olacağını söyledik. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki; Başarılı projeler sağlam temeller gerektirir” dedi.

Hizmetlerinde çok yönlülüğe vurgu yapan Başkan Fadıloğlu; “Tüm vatandaşlarımıza eşit ve dengeli bir hizmet felsefesini benimsiyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Fadıloğlu, tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgi verirken planlanan hizmetler konusunda da partililerle fikir alışverişinde bulundu.

“Belediyelerimizin Çok Güzel Projeleri Var”

Ak Parti Gaziantep il Başkanı Ahmet Uzer ise; “Belediyelerimizin çok güzel projeleri var. Vatandaşlarımız için en iyisini yapmak için çalışıyorlar. Bugün bizlere sunum yapan Şehitkamil Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.