BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN HOŞGELDİN BEBEK SÜPRİZİ

MİNİK RÜMEYSA’YA BAŞKAN FADILOĞLU SÜPRİZİ

Mahalle ve ev ziyaretlerini sürdüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen Dişli ailesinin bebeği; Rümeysa’yı evinde ziyaret etti. Aileye beşik ve çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Fadıloğlu, Anne Zeynep ile Baba Selçuk Dişli’nin mutluluklarına ortak oldu. Minik Rümeysa’nın hediyelerini takdim eden Başkan Fadıloğlu, aileyle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

SAĞLIKLA BÜYÜR İNŞALLAH

Şehitkamil Belediyesi olarak yeni doğum yapan ailelerimize elimizden geldiğince ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Başkan Fadıloğlu; “Bu gün yeni dünyaya gelen Rümeysa bebeğimizi ve ailemizi ziyarete geldik. Allah bebeğimize sağlıklı uzun ömür versin. Belediye olarak hem ziyarete geldik hem de bebeğimize ufakta olsa çeşitli hediyeler takdim ettik. İnşallah ailece mutlu huzurlu bir yaşam sürerler” dedi.

BAŞKANIMIZIN ZİYARETİ BİZİ MEMNUN ETTİ

Yeni doğan çocuklarının mutluluğunu yaşayan Dişli ailesi; “ Başkanımıza ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız çeşitli hediyeler takdim etti. Çok mutluyuz. Daha önce bir evladımız daha vardı. Rümeysa bebeğin gelişi ile birlikte bir evladımız daha oldu. Allah herkese çocuk sahibi olma sevincini yaşatsın” dediler.