BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN İMO'YA ZİYARET

Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile faaliyet gösterdikleri sektöre ilişkin istişarede bulunmak için belirli aralıklarla ziyaretler gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Başkan Yardımcısı Murat Özgüler ile birlikte Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi Başkanı Gökhan Çeliktürk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

ZİYARET DOLAYISIYLA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Gökhan Çeliktürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çeliktürk, “Şehitkamil Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve Başkan Yardımcısı Sayın Murat Özgüler’e gerçekleştirdikleri ziyaret dolayısıyla teşekkür ediyorum. Ziyarette inşaat sektörü ve pandemi dönemiyle ilgili konularda konuştuk, istişarede bulunduk” ifadelerini kullandı.