BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN KAHVE MOLASI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


SORUNLARI VATANDAŞIN AĞZINDAN DİNLEDİ

Yapılan çalışmaları yerinde görmek ve esnafın sıkıntılarıyla bire bir ilgilenmek üzere kurmaylarıyla mahalle ve ev ziyaretleri ara vermeden devam eden Merkez İlçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, önceki gün gittiği Yunus Emre Mahallesi diğer adıyla ‘Eski Dülük Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Yol, kaldırım ve diğer sorunları vatandaşın ağzından dinleyen Başkan Fadıloğlu, esnafın isteği üzerine kahvehaneleri de ziyaret ederek vatandaşlardan bilgiler aldı.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYEMİZİN ÇALIŞMALARI ÇOK GÜZEL

Başkan Fadıloğlu’nun mahalle ziyaretlerine eşlik eden ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Şehitkamil Muhtarlar Dernek Başkanı ve aynı zamanda Yeşilova Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Karğın, Yunus Emre Mahalle Muhtarı Ahmet Gündüz, Göztepe Mahalle Muhtarı Mehmet Zencirci, Başkanımız bizlerle ve mahallelerimizin sorunlarıyla yakından ilgilenmesi bizleri çok mutlu ediyor. Bugün bir kez daha tanık olduk ki makamda değil sahada çalışmayı seven bir başkanımız var. İlçemizde ve mahallelerimizde yapılan çalışmalar çok güzel. Başkanımıza asfalt sıkıntımız olan yerleri izah ettik ve çözümü noktasında geniş bir ekiple çalıştıklarını ve ne pahasına olursa olsun bu yıl asfalt yılı ilan ettiklerini bizlere söylediler. Bizde bu sözü kendisinden duyduğumuza çok sevindik. Çalışmalarından ve bizleri mahallelerimizde ziyaret etmesinden dolayı ekip arkadaşlarına ve kendisine çok teşekkür ediyorum dediler.

MAKAMDA OTURMAYA DEĞİL, SAHADA ÇALIŞMAYA GELDİK

Kahvehanelerdeki vatandaşlarla sohbet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; "Vatandaşlarımızın  beklentilerine cevap verebilmek,  sıkıntılarını, acılarını ve sevinçlerini paylaşabilmek gerekiyor.  Şehitkamil ilçemizin her köşesini gezerek sık sık hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Hizmet nasıl olsa yapılıyor anlayışıyla makamımızda oturmuyoruz. Geziyoruz, yerinde görüp inceliyoruz. Halkımızın bize gösterdiği teveccühe, her zaman vatandaşımızın yanında olarak, samimiyetle ve hizmetle cevap vereceğiz " dedi.