BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN KAYAÖNÜ ESNAFINA ZİYARET

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


ARTIK SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HERZAMAN YANIMIZDALAR

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti teşkilatı üyeleri, Kayaönü Mahallesi’nde hizmet veren esnafların işyerlerine konuk oldu. Esnafın sorunlarına ve taleplerine kulak veren Milletvekili Koçer ve Belediye Başkanı Fadıloğlu esnaflardan büyük övgü aldı. Seçimden seçime gerçekleştirilen siyasi ziyaretlerin artık geride kaldığını belirten esnaflar, bu tür ziyaretlerin ülkenin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını dile getirdiler.

VATANDAŞLARIN SORUNU BİZİM SORUNUMUZ

Gerçekleştirilen ziyaretlerle Gaziantep’in sorunlarını Ankara’ya taşıdıklarını söyleyen Milletvekili Nejat Koçer; “Biz Başbakanımızın talimatıyla zaten her hafta sonu vatandaşlarımızla her türlü aktivitede buluşmayı istiyoruz. Bu anlamda seçimlerimizin birinci yıl dönümünde bugün sahadayız. Aslında vatandaşımıza şunu söylüyoruz; daha seçimlere 3 yıl var ama biz bugün esnaf ziyaretlerindeyiz. Yani haftaya seçim yok, iki ay sonra seçim yok. Biz onlarla her zaman beraberiz. Biz buradan gittikten sonra esnafımızı, tüccarımızı, sorunlarımızı unutmayacağız demiştik. Bugünde bunun bir işareti olarak teşkilatımızla birlikte sahadayız. Birebir dilek ve temennileri dinliyoruz. Bunları Ankara’ya taşımak için bu gezileri yapıyoruz. Halkımızın nabzını tutuyoruz. Gezilerimiz sırasında çok büyük tebrik ve takdir aldık. Belki tüm mahallelere ulaşamayabiliriz ama onların sorunları bizim sorunumuz. Bize ulaşsınlar, her türlü sorunlarında bizde onlarla birlikteyiz.” dedi.

HER TÜRLÜ TALEBE YERİNDE KARŞILIK VERİYORUZ

AK Parti teşkilatının bir bütün halinde milletin hizmetinde olduğunu ifade eden Başkan Fadıloğlu, “Biz belediye olarak her hafta bir mahallede mutlaka esnaf ziyareti yapıyorduk. Bugün Kayaönü mahallemizde milletvekilimizle birlikte esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Biz rutin çalışmalarımızın yanı sıra milletvekillerimizle de bu tür çalışmalara devam edeceğiz. Hep birlikte bir bütün halinde milletimizin hizmetindeyiz. Bu çalışmalar seçimden seçime değil her hafta devam edecek. Biz milletimizin her türlü talebini yerinde görmek için bu faaliyetleri yürütüyoruz. İnşallah onların güvenine layık olur, hayırlı hizmetleri hep birlikte yaparız” dedi.