BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN MMO'YA İADEİ ZİYARET

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


YEREL YÖNETİMLERLE BİRLİKTE ÇALIŞMAK KAÇINILMAZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve yeni çıkan yönetmeliklerle odaların ve yerel yönetimlerin birlikte çalışmasının kaçınılmaz olduğuna vurgu yapan Makine Mühendisleri Odası Başkanı Başar Küçükparmak “Daha önce Şehitkamil Belediyesi ile asansör sistemleri ile ilgili protokol imzalamıştık. Aynı zamanda ısı verimliliği ile ilgili belediyelerle çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın güvenliği için Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun da desteği ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

GAYEMİZ VATANDAŞLARIMIZIN GÜVENLİ ORTAMLARDA YAŞAYABİLMESİ

Vatandaşlarımızın daha güvenli ve daha rahat ortamlarda yaşayabilmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Başkan Fadıloğlu “Yeni çıkan yönetmeliklere bağlı olarak kurumlar arası işbirliği çerçevesinde odalarımızla birlikte hareket etmeye çalışıyoruz. Gayemiz vatandaşlarımızın sağlıklı ortamlarda yaşaması. Teknik konularda bilgi alışverişinde bulunduk. Daha önce asansör sistemleriyle ilgili bir protokol imzalamıştık. Bundan sonraki süreçte de odalarımıza destek vermeye devam edeceğiz ve bu konuda üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Makine Mühendisleri Odası Başkanı Başar Küçükparmak ve ekibi Başkan Fadıloğlu’nu ziyaret etmişti. Vatandaşların sağlıklı ve güvenli yaşamaları için yapılması gerekenlerin konuşulduğu ziyarette Asansör Sistemleri ile ilgili de Şehitkamil Belediyesi ve Makine Mühendisleri Odası arasında protokol imzalanmıştı.