BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN OKULLARA YAKIN İLGİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Malazgirt Okul Müdürü Habib Tekin ile Okulu gezen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu eksikleri görerek yerinde tespit etti. Müdür Tekin’den bilgiler alan Başkan Fadıloğlu, öğrencilerle de tek tek sohbet etme imkanı buldu.

BAŞKAN FADILOĞLU ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİYLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Daha sonra ana sınıfı öğrencilerini ziyaret ederek onların isteklerini dinleyen Başkan Fadıloğlu, yanında getirdiği eğitim setini çocuklara hediye etti. Nasıl kullanmaları gerektiği konusunda da bilgiler verdi.

BAŞKANIMIN YAKIN İLGİSİNDEN ÇOK MEMNUN OLDUM

Başkan Fadıloğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür eden Malazgirt İlköğretim Okul Müdürü Habib Tekin; “Ağaç dikme kampanyasında Başkanımla karşılaşmıştık. Öğrenciler ve ben okulumuza davet edince sağ olsun bizi kırmayarak geldi. Eksikleri yerinde görerek tespitlerde bulundu. Bu yakın ilgisinden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

İMKANLAR DAHİLİNDE ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

İmkanlar dahilinde okulların eksiklerini gidermeye çalıştıklarını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “Eğitime yönelik faaliyetlerimiz devam ediyor. Hem okulumuzun eksiklerini görme adına hem de çocuklarımızın ne gibi ihtiyaçları var onları bilme adına bugün buradayız. Kaynak milletin kaynağı. Buradaki öğrencilerimizin bir eksiği sıkıntısı varsa onlara da yardımcı olmamız gerekiyor. Okul müdürümüz belli bir noktada eksiklerin çoğunu tamamlamış. Eksiklerin geri kalan bölümün de bizden yardım istedi. İmkanlar dahilinde biz elimizden gelen yardımı yapacağız” dedi.